Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Pit Dwellers - zneškodněte příšery
sponzorované odkazy

Pit Dwellers - zneškodněte příšery

Hrajete online hru Pit Dwellers - zneškodněte příšery

Horníci v jedné šachtě zaznamenali podivné zvuky, krátce poté byl s nimi přerušen kontakt... Jak sami poznáte, v šachtě se nacházejí pekelné příšery. Vaším úkolem je je všechny zničit. Na pomoc máte laserovou pušku. Snažte se nestvůry trefit do hlavy, za což je více bodů. Hra Pit Dwellers se ovládá myší.

ovládání hry Pit Dwellers - zneškodněte příšery

myší, viz instrukce ve hře • 1.78 MB • 120x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 21x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
The Breach
Akční hry - 43x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Toast of War
Akční hry - 38x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Sonny 2
Akční hry - 18x
Pokračování úspěšné a dobře hodnocené online hry Sonny. V této hře vás čeká souboj s hordou nepřátel. Princip hry je založen na tazích - vždy si svůj tah promyslíte a poté už jen čekáte, co na to protivník.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 1x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Dead Frontier 3
Akční hry - 2x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
Red Code
Akční hry - 20x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
Swordless Ninja
Akční hry - 18x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
Stag knight
Akční hry - 3x
V této oddechové online hře máte jediný úkol - zmydlit všechny křupany, kteří se na vás hrnou ze všech stran. V roli udatného řytíře můžete vyzkoušet ostří svých mečů a také zubů motorové pily :o).
Warzone Getaway 2
Akční hry - 33x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 3x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Vectriods
Akční hry - 13x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Duck Shooter - lov na kachny
Akční hry - 360x
S nadcházející loveckou sezónou tu máme jeden hon na kachny. Pokuste se v každém kole sestřelit určitý počet kachen. Není to zrovna jednoduché, ale po chvíli to určitě vychytáte.
Batman: Mystery of the Batwoman
Akční hry - 45x
A máme tu další bojovou střílečku s neohroženým netopýřím mužem Batmanem. Ten se opět vydal na boj se zločinem, který v jeho městě vzrůstá. Chopte se zbraní a vydejte se do boje, snažte se vyhrát.
World of Mutants 2
Akční hry - 19x
Skrolovací střílečka v klasickém kabátku. Objevujte tajemné planety a setkejte se s nepřátelskými létavci. Cílem je samozřejmě likvidace všech nepřátelských jednotek, které si dovolí zkřížit vám cestu.