Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sea of Fire 2

Hrajete online hru Sea of Fire 2

Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.

ovládání hry Sea of Fire 2

Myší • 1.62 MB • 102x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
World Wars
Strategie - 25x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
Defend Your Dirt
Strategie - 18x
Vašim úkolem v této hře je bránit malou hromádku hlíny, která se každým kolem rozroste, až z ní bude ohromná hromada. Čím větší hromada je, tím horší je ji ubránit. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Age of Warriors
Strategie - 40x
Pěkný herní kousek, který osloví zejména hráče milující různé tower defense a obranné hry. Úkolem bude ubránit vaši vikingskou základnu před vpádem Římanů. Starejte se o zisk surovin a trénování jednotek.
Corporate Wars Second Wind
Strategie - 50x
Oblíbili jste si strategické hry ve stylu tower defense? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Připravte schéma obranných věží a postavte se vlnám nepřátel. Nezapomeňte věže vylepšovat a stavět je na strategická místa.
Prince of War
Strategie - 265x
Mladý princ vede svojí velkou armádu do boje. V této strategické hře se jeho armády ujmete a pokusíte se porazit všechny nepřátele, na které narazíte. A málo jich určitě nebude! Musíte si zabrat území, budovat silnou armádu, získávat peníze a zkušenosti, abyste posléze mohli zlikvidovat úplně každého.
Final Siege
Strategie - 733x
Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.
Snafu TD
Strategie - 21x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Death Row Dinner
Strategie - 54x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Resort Empire
Strategie - 58x
Tak tohle je herní pecka pro všechny stratégy. V Resort Empire si budete budovat vlastní hotelové impérium. Nejprve je tu těžký začátek v podobě prázdné budovy, ale postupně, jak budete vydělávat, bude vzkvétat i váš hotel.
Sea of Fire 2
Strategie - 103x
Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.
Phantom Imperial
Strategie - 703x
Parádní akční online hra s prvky strategie. Vaší misí nebude nic menšího než obrana vlastního území před útokem nepřátelských vojenských jednotek. Dobře umístěte své jednotky a nezapomeňte je dobře vylepšovat.
Anna Glace
Strategie - 25x
V této online hře se stanete cukrářkou. Vašim úkolem bude prodávat svým zákazníkům zmrzlinu. Příjmněte jejich objednávku a podle ní je obslužte. Dokážete obsloužit všechny své zákazniky v horkém letním dni?
Fish Tank
Strategie - 37x
Kupte si akvárium a vybavte si ho různými kameny a vodními rostlinami. Vyberte si ryby, které by jste chtěli v akvárium chovat. O své rybičky se musíte pečlivě starat. Pravidelně je krmte a vyměňujte jim vodu.
Infectonator : Survivors
Strategie - 19x
Zajímavá originální strategická super hra, která spojuje herní prvky z RTS straregií, tower defense her a management her. Vaším úkolem je vést udatnou skupinu přeživších a zůstat na živu. Snažte se ubránit útočícím zombíkům a najít záchranu.
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.