Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bumper Cars
sponzorované odkazy

Bumper Cars

Hrajete online hru Bumper Cars

Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.

ovládání hry Bumper Cars

Šipky - pohyb • 1.63 MB • 3142x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Uphill Rush 4
Závodní hry - 34x
Vítejte v nejbláznivější závodní hře na internetu. Uphill Rush 4 nabízí motorky, ATV a dokonce i závody na vodě. Pokud jste si oblíbili překonávání terénu v předchozích dílech, bude se vám líbit i toto pokračování.
Army Combat
Závodní hry - 950x
Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.
hra v Unity3D
Lamborghini Hurricane
Závodní hry - 31x
Luxusní závodní záležitost vytvořena v technologii Unity3D. Vydejte se na závodní dráhu a osedlejte rychlý vůz Lamborghini. Nezapomeňte, že ke spuštění hry je nutný plugin Unity3D.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 36x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 10x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
hra v Unity3D
Traffic Talent
Závodní hry - 87x
Tahle závodní online hra je docela zábavná. Budete se muset starat nejen o řízení auta, ale také dodržovat silniční pravidla. Dokážete projet trať bez jediného zaváhání?
Mud Rally
Závodní hry - 21x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Big Truck 3
Závodní hry - 2x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Super Trail
Závodní hry - 19x
V této super hře musíte na motorce přeskakovat různé propasti a hlavně se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si velký pozor, abyste se nikde nevybourali a dostali se tam, kde potřebujete. Snažte se zajet také co nejlepší možný čas.
Freeway Fury
Závodní hry - 37x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
hra v Unity3D
Country Ride 2
Závodní hry - 34x
Opravdu pěkné pokračování závodní hry Country Side v Unity3D. Vyberte si luxusní závoďák Ford Mustang a vyzkoušejte své schopnosti na několika tratích. Samozřejmě se snažte zajet tratě co nejrychleji.
Roadtrip
Závodní hry - 48x
Vydejte se na vyjížďku se svým autíčkem. Malý problém je v tom, že cesta je zaplněna nejrůznějšími překážkami. Jejich zdolání a zdárný dojezd do cíle bude vyžadovat velkou dávku pečlivosti, postřehu a hlavně trpělivosti.
Winter Death Race
Závodní hry - 28x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.
Adventure Bike
Závodní hry - 49x
Coby větrem ošlehaný motorkář se budete prohánět po náročném terénu plném nejrůznějších překážek a nástrah. Jeďte co možná nejrychleji, ale samozřejmě bez sebemenšího zaváhání v podobě nehody.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 39x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?