Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bumper Cars
sponzorované odkazy

Bumper Cars

Hrajete online hru Bumper Cars

Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.

ovládání hry Bumper Cars

Šipky - pohyb • 1.63 MB • 3113x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
SPORTSBIKE CHALLENGE
Závodní hry - 60x
Zahrajte si tuto skvělou motorkářskou super hru, ve které osedláte vskutku rychlý superbike. Zazávoděte si skrz město, přes poušť nebo třeba přes horské cestičky. V každém závodě se snažte porazit 8 soupeřů.
Red Driver 2
Závodní hry - 50x
V této úžasné 3D závodní hře budete mít 4 módy. Závoďte se svým Fordem Mustange nebo Chevy Camaro a staňte se nejrychlejším autem na dálnici. Tak se do toho pusťte a ukažte světu, kdo je tady pan řidič.
Milk Run
Závodní hry - 37x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
Freeway Fury
Závodní hry - 37x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
Insurance Hunter
Závodní hry - 4x
V této závodní hře máte za úkol vyčistit silnici od neukázněných řidičů. Auto řídíte šipkama, mezerníkem pak aktivujete zbraň (v každém kole jinou). Dejte pozor na olejové skvrny a kaluže. V každém kole máte určeného soupeře, kterého musíte zničit. Proto se pečlivě vyhýbejte ostatním autům.
Extreme Trucks 2
Závodní hry - 4x
V této hře si zajezdíte se skvělým terénním vozem po nerovném terénu. Musíte dávat velký pozor, aby se Vám vůz nepřevrátil. Máte mnoho kol, které budete muset projet. Jak daleko dokážete dojet je jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
Super Ambulance Drive
Závodní hry - 24x
Další super hra, ve které budete řídit pekelně rychlou sanitku. Jet v hustém městském provozu nebude jen tak, ale věříme, že to zvládnete a dojete do cíle včas a bez sebemenšího zaváhání,
Super Drifter GT
Závodní hry - 33x
Máte rádi drifting? Tedy zběsilé smyky ve vytuněném fáru? Pokud ano, tak si zamilujete tuto autíčkářskou gamesu Super Drifter GT. Dokažte, že jste skutečným závodníkem a nedělá vám problémy vyhrát každý závod.
Jelly Truck
Závodní hry - 20x
Jednoduchá zábavná online hra, která je vhodná i pro nejmenší hráče. Ve hře ovládáte jednoduchý náklaďák, s kterým si razíte cestu přes různé nástrahy a překážky. Auto není zrovna stabilní, proto musíte dobře brzdit a přidávat plyn.
hra v Unity3D
Motocross Nitro
Závodní hry - 27x
Velmi povedená herní pecka s motorkama a v Unity3D. Vaším úkolem je v bezpečí projet přes celou řadu překážek a tratí. V této verzi hry se můžete projet na zasněžených tratích a užít si trochu adrenalinu.
Smart Racer
Závodní hry - 25x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 10x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
Taxi Madness
Závodní hry - 21x
Přidejte se k šílenému závodu taxikářů. Nastupte do svého žlutého taxíku a rozdejte si to s dalšími účastníky podivného závodu, ve kterém nebude daleko k nehodám.
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 6x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
Winter Death Race
Závodní hry - 28x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.