Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Storm Astrum Defense
sponzorované odkazy

Storm Astrum Defense

Hrajete online hru Storm Astrum Defense

Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.

ovládání hry Storm Astrum Defense

Ovládání všeho myší • 0.41 MB • 535x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Belter
Akční hry - 22x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 38x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 21x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
Knight Age Christmas
Akční hry - 28x
Středověk byl zajímavým obdobím, kdy se neustále bojovalo. Toho využívá právě hra s názvem Knight Age Christmas, kdy se vydáte do boje se středověkým rytířem, jenž ovšem vystupuje velice netradičně. Musíte se postavit proti velkému množství nepřátel, abyste se probojovali dále. Nejprve si vyberete rychlost a poté i namíříte kopí a zkusíte se trefit do nepřítele.
Batman: The Brave and the Bold
Akční hry - 34x
Známý bojovník z lidského rodu Batman se vydává do hlubokého vesmíru, kde se pokusí zachránit civilizaci. Naštěstí se proti nepřátelům nepostavíte sami, ale tamější civilizace má také své hrdiny. Ovládání je hezky popsané přímo ve hře, takže se jistě neztratíte. Nezapomeňte posbírat modré skaraby k naplnění ukazatele.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 23x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
Madness Accelerant
Akční hry - 24x
Vaším úkolem v této drtivé střílečce je probojovat se skrz hordy nepřátelských jednotek a poté zabít zlého klauna. Hra se ovládá šipkama, útok je A, skok S, změna zbraně D. Docela masakrózní gamesa, která stojí za zkoušku.
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 31x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Island Colonizer
Akční hry - 3x
Island Colonizer je perfektní akční střílečka. Cílem hry je ochránit váš ostrov před vpádem kolonizující armády. K dispozici máte pět různých zbraní, které jsou účinné nejen proti pěchotě, ale také proti vrtulníkům.
Toon Crisis 2
Akční hry - 3x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Operation Thunder Game
Akční hry - 22x
Krutý zloduch Lee drží 200 vojáků jako rukojmí. Vy, coby kapitán George, se pokusíte osvobodit vojáky z dobře sřeženého opevnění. Hra Operation Thunder Game se ovládá šipkama, mezerníkem se házejí granáty, klávesou "A" se střílí. Sbírejte různé bonusy (munici, granáty, životy). Hra je v klasickém arkádovém akčním stylu.
Arny Battle
Akční hry - 30x
Poperte se s domorodými bojovníky a ukažte jim co proto. Vaší výhodou je, že máte zbraně a protivníci pouze šavle a různé obyčejné zbraně. Dávejte si pozor na nástrahy a dostaňte se co nejdále. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti. Pusťte se do hry.
Attack Time
Akční hry - 52x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Effing Worms 2
Akční hry - 31x
Snažte se s tímto červem sníst veškeré lidi a pokuste se stále růst. Musíte nasbírat co největší skóre a zvětšit se na opravdu obrovskou velikost. Tak se do toho dejte a pochytejte všechny tyto lidi.
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 32x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.