Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Storm Astrum Defense
sponzorované odkazy

Storm Astrum Defense

Hrajete online hru Storm Astrum Defense

Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.

ovládání hry Storm Astrum Defense

Ovládání všeho myší • 0.41 MB • 96x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Saloon Brawl 2
Akční hry - 21x
Luxusní westernová střílečka v unity3D. Zahrajte si na neohroženého bijce z Divokého západu a zapojte se do masivní salónové bitky. Snažte se porazit všechny soupeře. Můžete použít pěsti, kopy, ale také využít rozbité lahve.
Arny Battle
Akční hry - 27x
Poperte se s domorodými bojovníky a ukažte jim co proto. Vaší výhodou je, že máte zbraně a protivníci pouze šavle a různé obyčejné zbraně. Dávejte si pozor na nástrahy a dostaňte se co nejdále. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti. Pusťte se do hry.
Tank Trouble
Akční hry - 3x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
TankBlitz Zero
Akční hry - 24x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
hra v Unity3D
Martian Wars
Akční hry - 24x
Ukázka připravované mega akční střílečky pro více hráčů online. Jak se můžete přesvědčit, hra má pěknou grafiku a i ovládání není z nejhorších. Takže nabijte své zbraně a pusťte se do litého boje.
Foxy Sniper
Akční hry - 19x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
Sands of the Coliseum
Akční hry - 30x
Sands of the Coliseum Vás zavede do doby, ve které se v Římě nemluvilo o ničem jiném než o gladiátorských zápasech v slavném Koloseu. Ve hře si vytvoříte postavu, s kterou projdete celou hru. Boje se vedou šachovým style tzn. Nejdřív Vy, potom Váš soupeř. Tato hra podporuje také hru více hráčů, takže nemusíte hrát jen proti umělé inteligenci, ale můžete si to rozdat se soupeřem, který je na druhém konci světa.Tato hra se ovládá myší.
Kastle Koins
Akční hry - 17x
Zajímavá akční super hra, která grafikou připomíná klasické gamesky z 90. let. Zebub ukradl Kobaltovi jeho zlato. Nyní se Kobalt vydal na bojovou misi, která čítá 20 úrovní a samozřejmě i finální souboj s bossem Zebubem. Hra se ovládá přes klávesnici.
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 25x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 26x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Spitfire: 1940
Akční hry - 31x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Castle Cat 3
Akční hry - 17x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Bazookitty
Akční hry - 46x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Storm Astrum Defense
Akční hry - 97x
Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.
Doodle Defender
Akční hry - 15x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).