Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Virtual Farm

Hrajete online hru Virtual Farm

Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.

ovládání hry Virtual Farm

Myš - celkové ovlávání • 4.45 MB • 494x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Butterfly Shimai
Hry pro dívky - 50x
Připravte se na dosud nejkrásnější hru Onet Connect! Spojte dvě stejná motýlí křídla, abyste vytvořili krásné motýly a nechali je zmizet na hrací ploše. Ale pozor! Jiná křídla budou bránit jejich přiřazení, takže musíte najít správnou cestu a pořadí, abyste je mohli přiřadit. Ale nebojte se, pokud nemůžete najít způsob, jak je přiřadit, protože můžete použít vylepšení, která vám pomohou najít hledané shody. Mějte však na paměti, že tyto bonusy mají omezené použití, takže je nepoužívejte příliš často. Tak naskočte a začněte vytvářet krásné motýly a sledujte, jak všichni odletí do svého nového domova!
Beauty Maker 62
Hry pro dívky - 22x
Nejkrásnější online hra pro dívky . Zde se může opravdu projevit tvá fantazie. Prvním úkolem je obléknout slečnu. jak vršek, tak spodek. Poté ji nalič krásně obličej. Pak ji naordinuj účes a nakonec doplňky! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Photo Model 17
Hry pro dívky - 31x
Další pěkná oblíkačka online pro dívky. Na této dívce můžeš změnit mnoho faktorů. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji. Příjemnou zábavu:)
Flower clothing
Hry pro dívky - 11x
Tahle hra vám jistě dokáže, že šaty s květinovým vzorem jsou in i dneska, když už doba květinových dětí pominula. V téhle hře dostanete spoustu krásných možností, jak obléci roztomilou dlouhonohou dámu.
Britney Spears
Hry pro dívky - 1x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Model Dressup 38
Hry pro dívky - 18x
Roztomilá online hra pro dívky. Tato krásná okřídlená víla chce jít dnes na bál všech obyvatelů lesa a chce se blísknout a vypadat báječně. v tom jí máš pomoci právě ty, tak se dej do toho a udělěj z ní krásku:)
Make Mario Up
Hry pro dívky - 28x
Nelíbý se ti už starý a okoukaný vzhled hrdiny Maria? Oblékni ho podle svého gusta jak se ti to bude zdát pěkné. Určiťe nebudeš zklananá z této hry protože nabýzí opravdu pěkné obleěení pro hrdinu Maria.
Beach Kiss - líbání na pláži
Hry pro dívky - 49x
V horkém létě jsou pláže plné davů lidí, kteří jsou neskutečně zvědaví a sledují vše kolem sebe. V této online hře vystupuje zamilovaný pár, který se chce stále líbat. Nesmí je však nikdo spatřit, jinak bude ostuda.
Lost Letters
Hry pro dívky - 31x
Ztracená písmenky, jak napovídá název online hry pro dívky. Pokaždé když se ti objeví písmenko v rámečku, klikni na něj na klávesnici. Nakonec se ti objeví hledané slovo. Díky této hře si procvičíš angličtinu i kde leží písmenka na klávesnici:)
Caesarean Birth
Hry pro dívky - 20x
Zajímavá lékařská hra, ve které se zhostíte role doktora. Toho dnes čeká náročný úkol - přivést na svět miminko císařským řezem. Není to nic lehkého, pečlivě sledujte instrukce a dejte se do hry.
Cody Dressup 35
Hry pro dívky - 27x
Tahle mystická kráska si na svém vzhledu dává záležet. Tvým úkolem je ji obléci podle svého mínění, ale aby vypdala perfektně. Není to problém, neboť má ve svém šatníku velmi dobře sladěné oblečení.:)
Vivian Bike Ride Dressup
Hry pro dívky - 43x
Roztomilá jednoduchá oblíkačka pro naše nejmenší hráčky. V této hře se vám ukáže dívka Vivian, která ráda jezdí na kole. U toho však nesmí zapomenout na nejnovější módní trendy. Pusťte se do oblékání a tvorby různých kombinací.
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 31x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Dance with Barbie
Hry pro dívky - 3x
Zapni hru vyber styl muziky na, který bude barbie tančit a pořádně to rozjeďte. V teto hře barbie trénuje na soutěz v tanci a chce se vypracovat až na vrchol slávy a to právě tancováním. Barbie potrebuje někoho kdo jí stím pomůže a můžeš to být právě ty.
Barbie Wedding
Hry pro dívky - 20x
Velice pěkná online hra pro dívky. Před vámi stojí překrásná nevěsta,která potřebuje poradkyni pro outfit na svatbu. A ty jsi ta pravá,co jí může pomoci. Pomoz jí s výběrem nejen svatebních šatů, ale i make-upu, bot a účesu.Užij si mnoho zábavy:)