Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Virtual Farm

Hrajete online hru Virtual Farm

Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.

ovládání hry Virtual Farm

Myš - celkové ovlávání • 4.45 MB • 2225x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 35
Hry pro dívky - 69x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Funky clothing
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečna se chystá na nějaký večírek nebo bál, tak jí zkuste objektivně poradit, které šaty jí budou slušet nejvíce. Dneska se chce totiž všem líbit, takže jí na tom správném výběru velice záleží.
Operate Now! Scoliosis Surgery
Hry pro dívky - 62x
Vzdělávacích online her není nikdy dost. V této operační doktorské hře se podíváme na neduh dnešních dětí - ohnutá záda, neboli skolioza. Pacientka v této hře má poměrně silnou skoliozu a na vás bude provést operaci.
Happily Ever After
Hry pro dívky - 72x
Jessica byla požádána, aby pro její přátele zařídila slavnostní svatební pohoštění. Na vás nyní bude, abyste společně s Jessicou obsloužili hosty a rychle plnili jejich objednávky a přání. Podaří se vám dokončit oslavu až do konce bez jediné chyby?
Model Dressup 27
Hry pro dívky - 15x
Tohle je nová online hra pro dívky. Takhle by měla vypadat titulní stránka nového kovbojského časopisu pro dívky. Záleží jen na to, co si tato slečna vezme na focení na sebe. A jde o to, co ji oblečeš:)
Papa Hot Doggeria
Hry pro dívky - 79x
Smažte a servírujte nejlepší hot dogy ve městě. Papa Hot Doggeria je další z řady oblíbených Papa her, které jsou vhodné zejména pro dívky. Užijete si zde vaření, smažení a obsluhu hostů. Budete připravovat nejen hot dogy, ale také klobásy, omáčky, nápoje, popcorn a další pochutiny, na které mají chuť fanoušky.
Chinese Dressup
Hry pro dívky - 13x
Miluješ oblečení, módu, a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tohoto krasavce, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 15x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Model Dressup 161
Hry pro dívky - 1974x
Tak takhle bude vypdat titulní strana nového módního časopisu pro mladé:) Pěkné pozadí, co říkaš. Avšak nyní jde do tuhého a ty se musíš postarat o novou modelku tím, že ji krásně ošatíš a nejen to ještě jí dej doplňky, botky atd:)
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 22x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Sue Beauty Room
Hry pro dívky - 32x
Tak tohle je opravdu pro super dívky online hra. Jde o to, že SUE dneska zaspala a musí se nalíčit a obléknout a ještě k tomu si připravit všechny věci a tohle ty musíš stihnout v časovém limitu sto sekund.
Beauty Maker 61
Hry pro dívky - 3x
Pěkná slečinka, co říkáš. Má velmi v oblibě kvalitní oblečení obzvlášť v čínském stylu. Možná se ti zdá zvláštní, tak se dej na dráhu obyčejné paní do práce nebo na vycházce. oblékni ji, jak chceš. Nápověda se objeví po kliknutí na HINT.
Magic forest
Hry pro dívky - 20x
Další stylová hříčka pro dívčí polovinu našeho hráčstva. Myslíte si, že víte, jak vypadá správný kouzelný les? Zkuste to tady v této hře, budete muset rozestavit všechny houbičky a další začarované věci po lese.
Pretty Dressup 9
Hry pro dívky - 41x
Tak tohle docela pěkná a vtipně laděná online hra pro dívky. je také docela vtipně nakreslená. Takže tvým úkolem je dát do pořádku image této slečny nebo snad mladé dámy. Chce se změnit od základů. Pomoz jí.
Sue meal baking
Hry pro dívky - 19x
Milá slečna Sue si přivydělává v jídelně. Peče tam speciální buchtičky s náplní, které přidává do všech jídel. Vy budete hrát za ni a snažit se v co nejrychlejším čase dělat další, abyste stihli obsloužit všechny.