Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Virtual Farm

Hrajete online hru Virtual Farm

Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.

ovládání hry Virtual Farm

Myš - celkové ovlávání • 4.45 MB • 1348x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 22
Hry pro dívky - 0x
Oblékni malou navinně vyhlížejíci vílu nebo snad andělku. Má ve svém šatníku krásné šatičky jak krátké tak středně dlouhé i dlouhé. Botičky má také moc pěkné a má i mnoho doplňků. Korunky, mašličky apod.
Tree Hugger Girl Dress Up
Hry pro dívky - 4x
Pěkná barevná oblíkačka pro nejmenší hráčky a pro fanoušky oblékání panenek online. Dokážete vytvořit nejkrásnější účes, make up a k tomu sladit vhodné moderní doplňky? Pusťte se do kreativní zábavy.
Fairy Dressup 9
Hry pro dívky - 0x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Sue Avata Star 15
Hry pro dívky - 0x
Krásný příběh o Sue. Je to sice obyčejná dívky, ale večer se z ní stává velká hvězda. Jednou však šéf rozhodne, že vystoupení chce změnu a vyhodí ji. Ona potká kluka svých snů a te´d je řada na tobě. Musíš upéct něco pro něj. Vše dopadne dobře, Sue se vrátí na podium a vezme si kluka svých snů.
Fairy Dressup 10
Hry pro dívky - 1x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Barbie Dressup
Hry pro dívky - 9x
Tato oblíkačková online hra je určena zejména dívkám. Ve hře tě uvítá štíhlá krasavice, kterou budeš oblékat. Na tobě bude výběr nejlepšího oblečení, které bude dívce slušet.
Britney Spears
Hry pro dívky - 1x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Sue na rande
Hry pro dívky - 1x
Krásná Sue se chystá na rande v nové online hře pro dívky. Zvol nejprve čas,kdy se chceš se svým vyvoleným sejít. Poté vyber nejkrásnější outfit, make-up, botky a slaď i vlásky, pak klikni dál a uvidíš hodnocení partnera:)
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 5x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?
Elsa Frozen Real Makeover
Hry pro dívky - 31x
Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.
Model Dressup 132
Hry pro dívky - 7x
Slečna Petra se chystá na procházku a doufá, že potká svého idola. Proto chce bý připravena vypdat skvěle. Šatník má převážně romantický a ty s tím jistě dokážeš udělat zázraky. Krásně ji obleč. Je to na tobě.
Cody Dressup 55
Hry pro dívky - 1x
Princeznička na bále poztrácela korále:) Nová online hra pro dívky, u které uvidíš moooc pěkného šatstva! Slečna se totiž dnes večer chystá na bál, ples a její princ přijde jistě též. Uprav ji! Vše je jen a jen na tobě!
Oblékni Beyonce
Hry pro dívky - 1x
Sexy zpěvačka Beyonce v této super online hře pro dívky. Máš na výběr nepřeberné množství těch nejlepších hollywůdských kousků sexy ošacení. Zvolte, co se dnes nejvíc šikne právě Beyonce. K šatstvu zvolte i obuv a vhodné šperky:)
Truck So Fun
Hry pro dívky - 1x
Je to jen na tobě. V této pěkně udělané online hře jde o postřecha a trochu o rozeznání barev. Určitě jsi na oboje přeborník/přebornice, tak se dej do toho. Mezeerníkem musíš házet kola do správného vozíku ve správnou chvíli:)
Cutie Makeover 27
Hry pro dívky - 0x
koketující sebevědomá slečna v pěkné online hře pro dívky od tebe potřebuje pomoc! Jistě budeš tak hodná a vyhovíš jí:) Nalič ji řasenkou, pudrem stíny i rtěnkou. Převlékni a změň i účes. Příjemnou zábavu.