Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Virtual Farm

Hrajete online hru Virtual Farm

Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.

ovládání hry Virtual Farm

Myš - celkové ovlávání • 4.45 MB • 657x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 61
Hry pro dívky - 1x
Pěkná slečinka, co říkáš. Má velmi v oblibě kvalitní oblečení obzvlášť v čínském stylu. Možná se ti zdá zvláštní, tak se dej na dráhu obyčejné paní do práce nebo na vycházce. oblékni ji, jak chceš. Nápověda se objeví po kliknutí na HINT.
Beauty Maker 6
Hry pro dívky - 21x
Tahle mlaďoučká slečinka se domnívá, že svět je bezproblémový, tak proč jí brát iluze? Tvým úkolem je ji překrásně obléci, zítra ji čeká vysvědčenía protože ví, že bude dobré, chce se blísknout i oblečením:)
Model Dressup 6
Hry pro dívky - 3x
Oblékni tuto krasavici. Je to světově proslulá tanečnice Katie. Dnes potřebuje od tebe profesionální pomoc. Chce obléci dle tvého vkusu, co jí nejvíce sluší a co se nejvíce hodí. Dej se do toho! Příjemnou zábavu!
Model Dressup 35
Hry pro dívky - 20x
Jako kdyby sladká JANA ríkala:,, Jdeme pařit! ´´ Ano, ale teď je na tobě zda z ní uděláš pařmenku rocku nebo sladkou disco barbie:) Důležité je, aby jí to slušelo a tím pádem se dobře bavila!!! Je to na tobě:)
Cody Dressup 21
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle opravdu hezky nakreslená online hra pri dívky, ve ketré se pořádně vyřádíš. Je určena především pro slečny. CODY není žádná jemná slečinka a obzvlášť ne v módě:) Tak ji hezky obleč, jak se ti bude líbit.
Frozen Anna Save Elsa 2
Hry pro dívky - 48x
Velmi povedená skákačka, ve které se Anna bude snažit osvobodit zakletou Elsu. Cílem je na plošinkách sesbírat všechna srdce. Dostat se k nim ale nebude vůbec jednoduché. Dokážete vhodným herním postupem zdolat celou hru?
My Baby Tiger
Hry pro dívky - 14x
Prakticky všechny druhy tygrů jsou v dnešní době ohrožené a téměř na vymření. Tento virtuální tygřík se však těší velké spokojenosti a lásce svého majitele. Tím jste teď právě vy. Vaším úkolem je postarat se o to, aby byl tygr i nadále šťastný.
Model Dressup 105
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečnamá ráda ležérnost a střídnost i v normálním oblečení, ale zde se jedná o večerní róbu. Tak ji krásně oblékni, jde totiž se s vým novým objevem do divydla na oblíbené představení. Nezapomeň na šperky a vlásky a botky.
Johnny Depp Makeover
Hry pro dívky - 14x
V této dívčí online hře máte možnost vytvořit nový make-up styl oblíbenému herci Johnny Deppovi. Oblečte ho podle své fantazie a vyberte nějaké slušivé doplňky.
Angel Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Andělská vynálezkyně. Zajímavá kombinace slov, že? Ale je to tak. jen se koukni na ni, jak bude vypadat až jí dáš černou paruku. takhle vypdaá, když se jí pokus nezdaří:) Tak ji hezky obleč, dnes jde prezentovat své vynálezy:)
Briar Beauty Makeover
Hry pro dívky - 14x
Máte rádi hry s princeznami? A makeover hry? Pokud ano, tak se vám bude líbit i tento herní kousek. Ve hře můžete proměnit obyčejnou postavičku v krásnou princeznu, za kterou se otočí nejeden princ.
Fairy Dressup
Hry pro dívky - 19x
Oblékni čarodějku Fairy do nádherného oblečení, ať už jako vílu nebo jako čarodejnici. Hlavní je, aby se líbilo tvé dílo tobě. Koukni kolik máš na výběr různého oblečení. O tom se ti jistě ani nezdálo. Příjemnou zábavu!
Červené boty 1
Hry pro dívky - 5x
Slečna Petra je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Photo Model 54
Hry pro dívky - 17x
Tato slečna jde dnes na své první rande. Její idol, po ktreém touží už 2 roky si ji konečně všiml a pozval ji na rande, chce si to užít a vypadat skvěle! Dej se do práce a udělej z ní krásku! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 27
Hry pro dívky - 642x
Pěkná online hra pro dívky. Před tebou stojí malinko namyšlená, ale právem, nejhezčí holka z celé Ameriky. 4eká ji miss universe a potřebuje pomoci obléknout. Oblékej a všechno slaď. je to jen a jen na tobě.