Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bar-B-Que

Hrajete online hru Bar-B-Que

Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?

ovládání hry Bar-B-Que

Myš - obsluha zákazníků • 1.96 MB • 1446x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Party Makeup 10
Hry pro dívky - 26x
Make-up je na party důležitý, to jistě uznáš sama. Nejden díky této pěkné online hře pro dívky. Na party bude i mnoho pěkných chlapců a ona se již chce líbit . Pomoz jí a nádherně ji nalič, dle svého výběru:)
Photo Model 43
Hry pro dívky - 27x
Krásná slečinka jde večer s kamarádkami na diskotéku a chce vypadat nejlépe z nich, tak tě žádá zda by jsi jí nepomohla s líčením oblečením účesem, ale i s doplňky, kontaktními čočkami a šperky. Příjemnou zábavu!
Model Dressup 131
Hry pro dívky - 26x
Hvězda dnešího galavečera se chystá na podium. Je ještě v šatně, ale tragedie se stala! Její stylistce se udělalo nevolno a ona potřebuje rychle upravit, co se týká oblečení i šperků a vlasů. Postarej se o ni!
Narozeninový dort
Hry pro dívky - 10x
Narozeniny. Krásný den, náš den. Narozeninový dort k nim neodmyslitelně patří. Již upečený dortík stačí jen překrasně upravit nejrozmanitějšími ozdůbkami od bonbonů přez želatinové kuličky až nejtypičtějším svíčkám. Můžeš napsat i věnování, pak klikni na next a je to:)
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Franken Brain
Hry pro dívky - 21x
Najdi Frankensteinův mozek. Super online hra pro bystré oči. Jak známé, zdá se jednoduché, ale trocha nepozornosti a kdepak je mozek??? Zkus si to sám/sama a zjisťíš, že vše není tak jednoduché ,jak vypadá:)
Cutie Makeover 8
Hry pro dívky - 4x
Hezká usměvavá slečinka se dnes chystá na rande a chce vypadat skvěle. Je to pěkná online hra rpro dívky, kde se naučíš, jak to chcodí ve světě make-upu. Dej se do toho a krásně ji nalič. Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 48
Hry pro dívky - 23x
První dojem je nejdůležitější a v této hře hnedka dvakrát. Tato slečna má rande na slepo a chce zapůsobit prvním dojmem. Ty se řiď také heslem dej na první dojem a vyber jí šaty, které tě zaujmou na první dojem.
Colour Us
Hry pro dívky - 29x
Máš ráda omalovánky? Tak si nejprve vyber, který obrázek budeš omalovávat. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 135
Hry pro dívky - 40x
Tato slečinka je má vždy úsměv na tváři a to i když si s něčím neví rady jako právě teď. Byla na nákupech a koupila si pěkné oblečení, jenže teď neví co k sobě nakombinovat. Tak jí pomoz. Dej se do toho!!
Perfect Princess Proposal
Hry pro dívky - 38x
Hezká oblíkačka nejen pro hravé dívky. Princezna v této minihře je opravdu hezká. Avšak k nesmírné kráse ji ještě chybějí rozkošné šaty. Dejte se do díla a připravte pro princeznu nejhezčí kombinaci oblečení.
Fairy Dressup 42
Hry pro dívky - 3x
Krásná slečinka Fairy má ve svém šatníku nespočetné množství oblečení. Dnes se chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Beauty Studio 2
Hry pro dívky - 35x
Léto už je sice za námi, nicméně nikdy není pozdě na otevření nového kosmetického studia krásy. Vaším úkolem je obsluhovat dívky, které k vám přišly hledat krásu. Hra má super grafiku a je docela zábavná.
Vivian Bike Ride Dressup
Hry pro dívky - 48x
Roztomilá jednoduchá oblíkačka pro naše nejmenší hráčky. V této hře se vám ukáže dívka Vivian, která ráda jezdí na kole. U toho však nesmí zapomenout na nejnovější módní trendy. Pusťte se do oblékání a tvorby různých kombinací.
Model Dressup 3
Hry pro dívky - 16x
Modelka Lucia se chystá na jeden z velkých večerů, na tiskovou konferenci. Bude tam milion novinářů a ona musí samozřejmě vypdat báječně. Avšak stále se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe. Tak jí pomoz!