Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bar-B-Que

Hrajete online hru Bar-B-Que

Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?

ovládání hry Bar-B-Que

Myš - obsluha zákazníků • 1.96 MB • 91x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 21
Hry pro dívky - 1x
Fairy je krásná slečinka a jak je známo i vymetačka všelijakých mejdanů:), jen nahlédni do jejího šatníku:) Tak neváhej a dej se do toho, krásně ji obleč, aby se na dnešním plese vyjímala, tak jako na každém:)
Hair Dresser 3
Hry pro dívky - 25x
Krásná online kadeřnice pro dívky. Vpravo se ti objeví tři možnosti, jak změnit účes malé krasavici. Jeden si vyber. Máš mnoho možností, jak upravit účes, tak se dej do toho a snaž se, aby byl tvůj účes co nejvíc podobný požadavku:)
Injured Rapunzel
Hry pro dívky - 55x
Máme tu další online minihru na téma pečování o zraněnou pohádkovou hrdinku. Malá Rapunzel vás žádá o pomoc s jejími drobnými škrábanci a několika horšími zraněními. Využijte své schopnosti a uzdravte ji.
Hezký makeover 59
Hry pro dívky - 16x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Fashion Style 3
Hry pro dívky - 15x
Je tu pro tebe hned 6 typů, jak se pěkně obléci. V růžové, ležérně či romanticky, v zelené tmavě či barevně, módně s brýlemi v oranžové nebo zajímavě v kombinaci zelené i růžové. Jen si to prohlédni a vyber si!
Model Dressup 67
Hry pro dívky - 32x
Tak tahle paní chce získat zpět svého bývalého partnera. Proto si na něj dnes počká před jeho firmou a chce ho pozvat na procházku. Tak jí pomoz, ať ho získá zpět:) Krásně ji oblékni a nejen to, všechno musí perfektně ladit.
Style Decorate 20
Hry pro dívky - 3x
Tohle je moc hezká online dekoračka pro dívky:) Tvým úkolem je krásně uspořádat různé věci, které vidíš vlevo do prostoru:) není to složité a není to žádná soutěž, jediné na čem záleží je, aby se výsledek líbil tobě:)
Super Model 8
Hry pro dívky - 2x
Myslíš, že je krásná tak, jak je? Pravdou je, že ji můžeš k dokonalé kráse ještě pomoci. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti. A nakonec vybraný outfit zařaď do vhoného pozadí, situace (background).
Sue meal baking
Hry pro dívky - 18x
Milá slečna Sue si přivydělává v jídelně. Peče tam speciální buchtičky s náplní, které přidává do všech jídel. Vy budete hrát za ni a snažit se v co nejrychlejším čase dělat další, abyste stihli obsloužit všechny.
Lahodná pizza
Hry pro dívky - 11x
Stante se nejlepsi italskou pekařkou pizzy. NA vyběr máte ze dvou modů a to buď kariéra nebo rychlá hra. Velice dobrá hra ve které procvičíte odhad, ale i rychlost. Stačí kliknout a vybrat si jeden ze dvou modů.
Model Dressup 141
Hry pro dívky - 15x
Tak tahle dívka vypadá dost hravě a taky, že to s klukama opravdu umí, ale chybí jí trošku znalost v módě, tak by od tebe potřebovala pomoci. Pomoz jí ,, chodit ,, v módě a udělej z ní primadonu:) Příjemnou zábavu.
Fairy Dressup 40
Hry pro dívky - 23x
Super online hra pro dívky jako jsi ty!!!Fairy je krásná slečinka a potřebuje trošku poradit s oblékáním. Zalíbil se jí totiž jeden spolužák a chce se před ním blízknout! Tak jí pomoz, jak nejlépe umíš:)
Voňavý koláč 2
Hry pro dívky - 26x
Pomozte mamince upéct ten nejlepší koláč. Když se vám to nepovede vaše maminka bude neštastná ale když vám to pude jak se sluší a patří. Můžete si na této hře nacvičit pečení a poté upéct opravdický koláč.
Dora Bmx Park
Hry pro dívky - 41x
Pomozte Doře ovládat její kolo a přeskakujte přes všechny překážky, jezte květiny k tomu, abyste získali další energii. Tak se do toho dejte a uvidíte, že to nebude moc jednoduché.
Model Dressup 41
Hry pro dívky - 34x
Krásná online hra pro dívky duchu návrhářství. Oblékni něžnou nevinnou dívenku dle svého výběru do nejrozmanitějšího oblečení. Šatník nemá zrovna malý, takže kreativitě se meze nekladou:) Výsledkem budeš ohromena.