Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bar-B-Que

Hrajete online hru Bar-B-Que

Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?

ovládání hry Bar-B-Que

Myš - obsluha zákazníků • 1.96 MB • 2173x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Whole Heartedly Kiss
Hry pro dívky - 33x
Whole Heartedly Kiss je zábavná online hra pro dívky. V této hře půjde o jedinou věc, a sice o líbání. Ovšem musíme zmínit, že vás při líbání s miláčkem nesmí nikdo vidět. Vydržte nejdelší polibek bez toho, aniž by si toho kdokoliv všiml.
Summer Feet
Hry pro dívky - 1850x
Jednoduchá online hra pro dívky. Vaším úkolem bude navrhnout design na nehty. Na výběr je celá škála kombinací, takže se určitě nebudete nudit. Zkuste i další naše onlajn gamesky pro nejmenší hráče a holky.
Celebrity Shakira Makeover
Hry pro dívky - 18x
Shakira je stále hodně populární zpěvačka. V této online hře si můžete vyzkoušet roli jejího make-up stylisty. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a udělejte ze Shakiry největší hvězdu pod sluncem.
Thanksgiving Colouring
Hry pro dívky - 25x
Krásná velikonoční online omalovánka s vtipným kohoutkem. Je velmi pěkně propracována, dá se říci reálně. Máš na výběr nepřeberné množství barviček. Udělej si humorného barevného kohoutka a zasměj se mu. Smích je přeci lék:)
Restaurant Business
Hry pro dívky - 36x
V restaurační super hře Restaurant Business máte za úkol vydělat tolik peněz, kolik jen zvládnete. Obsluhujte zákazníky a snažte se pracovat co nejrychleji. Protože rychlost v této hře znamená peníze.
Cody Dressup 40
Hry pro dívky - 14x
Jsou tu vánoční svátky a CODY se rozhodla, že bude účinkovat na vánoční besídce ve městě. Sedí nad svým vybraným šatníkem, vybraným pro tuto příležitost celý den, ale nemůže se rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí.
Monster High Chocolate Cake
Hry pro dívky - 62x
A máme tu další herní kousek z dílny Monster High. Tentokrát jde o hru na přípravu čokoládového dortu. Jak takový výtečný dort připravit vás naučí hrdinka z Monster High.
Dívčí makeover 1
Hry pro dívky - 44x
Změna je život, je to i tvé heslo? Pak je tato online hra pro dívky pro tebe tím pravým. Dostaneš do rukou modrovlasou ušatou slečnu a ty z ní musíš udělat krasavici na dnešní party! Dej se do toho a půl je hototvo!
Style Decorate 22
Hry pro dívky - 32x
Pěkná online dekoračka nejen pro dívky. Koukni se, jak bys mohla uspořádat velkou party pro malé andílky:) Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to tam uspořádáš:) Je to jen na tobě. Snaž se a příjemně se bav.
Beauty Maker 2
Hry pro dívky - 2950x
Tajemná slexy slečinka v pěkné online hře pro dívky. Tato slečinka se rozhodně nemá, co se šatníku týká za co stydět. je totiž nejen dost objemný, ale hlavně dost moderní a cool stejně jako ona. Oblékej.
Fruit fantasy garden
Hry pro dívky - 24x
Hříčka, která vám pomůže hlavně rozvíjet vaši fantazii. Jsem si jist, že při zařizování fantastické zahrady se pobavíte, protože si budete moci cokoli postavit podle sebe. A potěší i milovníky ovoce.
Model Dressup 54
Hry pro dívky - 14x
Tak tahle slečinka se co se módy týká vyžívá v proužkovaných barevných kouscích. Je to vidět v jejím šatníku na první pohled. Tvým úkolem je ji krásně obléci, neboť je od svého idola pozvána na drink.
Cody Dressup 37
Hry pro dívky - 17x
Zima nás samozřejmě ani v letošním roce nemine a tato slečinka se chystá na velký zimní karneval, toto není její šatník, zas takový blázen do ježíška není, ale taková nabídka je v obchodech, vyber to nejlepší!
Jinx Chaos
Hry pro dívky - 20x
Tak tohle není jen tak jednoduchá online hra pro dívky. Jde o postřeh a o rychlost najít stín, který patří danému zvířeti. Zvířátka se totiž v džungli a oceánu poztrácela a ty je určitě pomůžeš maminkám najít.
Model Dressup 110
Hry pro dívky - 19x
Nepřeberné množství triček, nepřeberné množství kalhot, nepřeberné množství oblečení v šatníku. Tato dívka je z velmi bohaté rodiny, ale nemá moc vytříbený vkus, to znamená, že má co an sebe ale neví jak na to. Pomoz jí!