Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A Dragons Tale
sponzorované odkazy

A Dragons Tale

Hrajete online hru A Dragons Tale

V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?

ovládání hry A Dragons Tale

Myš - hledání rozdílů • 3.41 MB • 118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Tiles
Postřehové hry - 29x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 29x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Skullette Matching
Postřehové hry - 29x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Bubble Mix
Postřehové hry - 37x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 33x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
Park My Trailer
Postřehové hry - 18x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 17x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Rockstar Hotel Jump
Postřehové hry - 14x
V této oddychové hře se stanete nespoutaným rockerem, který si užívá bohémského života. Rozběhněte se s kytarou v ruce, skočte na postel a drnkněte do strun co nejvíce to půjde. Pak jen sledujte co se bude dít.
Smoking Barrels - souboj na Divokém západě
Postřehové hry - 10x
Smoking Barrels je skvělá online hra s westernovým motivem. Ve střeleckém souboji se utkáte s největšími zloduchy jednoho zapomenutého amerického městečka. Před začátkem hry nejprve zadejte svoji přezdívku a poté si kupte první zbraň a pár nábojů. Před soubojem musíte mít zaměřovač v "Safe Area". Po odpočítání a objevení se terče musíte rychle tasit, umístit zaměřovač do terče a kliknout. Rozhodně to chce trochu cviku, ale pak bude tasit jako Billy Kid ;).
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 22x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
Sugar Island
Postřehové hry - 35x
Sugar Island v sobě kombinuje prvky postřehové a strategické hry. Mravenci se vrhli na sladký ostrov, kde se chystají vytvořit si základnu. To byste ale neměli dopustit, takže po nich házejte různé kouzelné efekty. Na každé kouzlo bude zapotřebí určitý počet many, takže dávejte pozor, aby se vůbec dalo čarovat. Likvidujte mravence!
Amorphous Plus
Postřehové hry - 21x
Docela chytlavá online hra, ve které budete s vačím hrdinou bojovat proti útočícím kapkám. Hra se ovládá pouze myší. Důležité je správně načasovat seknutí nožem, jinak vám kapky sníží zdraví, případně vás větší bubliny pohltí.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 35x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 43x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
Mental Training - Visual Challenge
Postřehové hry - 24x
V této gamesce vás čeká trénink mentálních schopností. Pokud máte dobrý postřeh a rychlý úsudek, tak se bez čekání pusťte do hry a zkuste pěkně těžké úkoly. Hra je opravdovou výzvou pro všechny hráče online her.