Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A Dragons Tale
sponzorované odkazy

A Dragons Tale

Hrajete online hru A Dragons Tale

V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?

ovládání hry A Dragons Tale

Myš - hledání rozdílů • 3.41 MB • 1673x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 36x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 21x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 420x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Mystic India Pop - super Zuma hra
Postřehové hry - 71x
Pěkná verze velice oblíbené postřehové super hry Zuma. Tentokrát je v hlavní roli slůně, které se snaží spojit vždy alespoň tři míčky stejné barvy. Odstraňte míčky dříve než se dokutálejí do konce bludiště.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 87x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
hra v Unity3D
Chili Breakout
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá online hra vytvořená v enginu unity3D. Je to tak trochu ve stylu klasické hry Arkanoid. Akorát místo prkna je použita chilli paprička a celé se to odehrává pod vodou. Ideální záležitost na odreagování.
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 272x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.
Short Circuit - úžasná postřehovka
Postřehové hry - 36x
Výborné flashové hry nemusí mít perfektní grafiku a silný příběh. Bohatě stačí vysoký stupeň hratelnosti a zábavy. Vaším úkolem v této superhře je vést žárovku mezi hvězdičkami, aby se žádné nedotkla. Pohyb hvězdiček se řídí podle hudby, takže pečlivě poslouchejte změny. Short Circuit patří ke hrám, které se vás jen tak nepustí. To mi věřte.
Traffic Command 2
Postřehové hry - 11x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 29x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
Gravity Pearl
Postřehové hry - 42x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Monster Castle
Postřehové hry - 37x
V zajímavě zpracované hře s názvem Monster Castle dostanete za úkol spojovat trojice stejně vypadajících symbolů. Tyto symboly musí mít stejnou barvu. Propojte je v osmi různých směrech, čímž je odstraníte. Podpůrné předměty též zmizí, pokud se vám podaří odstranit symboly. Jedná se o celkem zajímavě zpracovanou hru.
hra v Unity3D
HOVERCRAFT PARKING
Postřehové hry - 43x
Jedním z oblíbených herních žánrů jsou hry na parkování. Takový úkol vyžaduje přesnost a skvělý postřeh. Nejinak tomu bude i v této nové unity hře, ve které budete parkovat vznášedlo. Zvládnete všech deset úrovní?
Hungry Pirana
Postřehové hry - 230x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Turbo Penguins
Postřehové hry - 33x
Tato hra je velice propracovaná ve velice dobrém až skoro realistickém prostředí.Na začátku máte na výběr z tří tnáků které vyšlete na svůj let.Popohánějte je různými bonusy, které při letu do výšky můžete nalézt.