Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Ad-Tick-Fighter
sponzorované odkazy

Ad-Tick-Fighter

Hrajete online hru Ad-Tick-Fighter

Zábavná hra u které se nudit určitě nebudete. V této hře máte za úkole pohrát si s zápasníkem sumo. Záleží jen na Vás, co s ním uděláte. Chcete ho přetáhnout židlí nebo trochu přismahnout? Pusťte se do hry a nechte proplouvat vaší fantazii.

ovládání hry Ad-Tick-Fighter

Myš - celkové ovládání hry • 2.31 MB • 24x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Srandičky"
Tancující zvířátka
Srandičky - 52x
Další vtipná srandička, která běží neustále dokola. Jednoduchá chytlavá hudba a pět tancujících zvířat. To je celé ;).
Fly the Wheel
Srandičky - 36x
Bezvadná zábavná hra. Sesbírejte veškeré zlaté míčky a najděte bránu do dalšího kola. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Hledejte vhodné převisy pro zachycení a vymýšlejte různé odrazové body. Dávejte si pozor na čas.
Hero War - Battle of Titans
Srandičky - 8x
Lehce brutální flashová animace, která vám předvede souboj několika desítek různých postav. V naprosté mele se mihnou jak neznámí hrdinové, tak i legendární postavičky jako například Mario.
hra v Unity3D
Buzz - I saw my friends
Srandičky - 19x
Poněkud brutální online hra, která nás zavede do tajemného lesa, kde žije zvláštní dřevěný tvoreček. Ten nemá ruce, ale za to má v bříšku pěkně ostrou pilu, kterou přeřízne vše živé. Podaří se vám proskákat až na konec hry?
Throw Me
Srandičky - 1x
Velice návyková hra, kterou jsem si rád zahrál i já. Rozhoupáváte kuličky na provázku tak, abyste ji dohodili co nejdále je možné. Cestou sesbírejte co nejvíce bonusů a aktivně je využijte - doletíte dál.
Ujetá animace
Srandičky - 42x
Hodně ujetá flashová animace, ve které hrají hlavní roli dvě velice hezky graficky zpracované postavičky a jedna mozekvymývající hudba. Podaří se vám to poslouchat 10 minut bez přestávky? :)
Tři červíci
Srandičky - 22x
Tři sympatičtí červíci předvádějí své pěvecké umění. Je to docela zábavné, ikdyž to neběží neustále dokola zas a zas...
Douchebag: Beach Club
Srandičky - 40x
Povedená taškařice. Zahrajte si na šamponka, který touží po silných svalech a auře milovníka žen. Hra obsahuje plno skvělých zábavných scén, určitě se zasmějete.
Bullet Bill 2
Srandičky - 10x
Tato jakási parodie na světoznámé mario je velice povedená.V roli jakési létající bomby a později jiných postaviček budete bourat bedny a zabíjet různé kreatury.Velice svižná hra, která stojí za hraní.
Tři paňáci
Srandičky - 16x
Záseková flashová animace, ve které se vám budou předvádět tři paňáci společně s 8bitovou hudbou známou ze starých počítačů. Ikdyž je to furt dokola, člověka něco nutí na to koukat :).
Trollface Launch 2
Srandičky - 23x
Meme obrázky dosahují neuvěřitelné popularity a Trollface patří mezi ně. Jeho sláva došla už tak daleko, že vznikají různá trička s jeho motivem, ale také počítačové hry. Jednu z nich si můžete vyzkoušet a vypustit tak Trollface, aby mohl posbírat co největší počet zdvižených palců. Po každé úrovni dostanete peníze na vylepšení.
Fortress game
Srandičky - 28x
V této skvělé hře si zahrajete buď za zlobivou holčičku nebo ještě zlobivějšího chlapečka. A nebo za oba s kamarádem. Úkol je jednoduchý, myší zamíříte a nastavíte velikost hodu botou nebo kamenem. Máte možnost vybrat si z několika bonusových hodů. Dávejte si pozor na záludný vítr.
Wheel of Misfortune
Srandičky - 12x
Skvělá postřehová online hra, ve které budete vrhat nůž na točící se kolo. Pekelnou záležitostí je, že na kole může být i člověk, kterého nesmíte samozřejmě zranit. V každé úrovni musíte trefit konkrétní předmět.
Kakato otoshi
Srandičky - 6x
Hra s maximálně originálním nápadem - no koho z vás by napadlo udělat hru o zkracování podpatků? Uvidíte ladné ženské nožky v obuvi na podpatcích - není to ale moc dobré na nohy a proto jim je budete muset odsekat.
Prehistoric
Srandičky - 19x
Výborná skákačka, když si potřebujete oddechnout. Ovládáte malinkého dinosauříka z pravěkých dob a snažíte se nenechat zničit různými bublinami a kolečky. Pro usnadnění pohybu máte různé skokánky a kopečky.