Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 2356x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Energy Apocalypse
Akční hry - 4x
V této hře se nacházíte na vesmírné základně, kterou musíte udržovat v chodu za pomocí energie, se kterou nesmíte plýtvat. Do toho vás začnou ještě nápad vesmírné příšery, které musíte ničit za pomocí obranných věží.
Mad Karate Man
Akční hry - 21x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Zombie Outbreak 2
Akční hry - 32x
Pokuste se utéci z města, které je zasaženo vlnou mozkuchtivých zombíků. Najděte zbraně, upgrady a zabíjejte zombies po tisících. Čeká na vás 10 levelů a 3 bonusové úrovně.
Evil Zombie
Akční hry - 56x
Ve zdařilé akční onlainhře budete bojovat se zombíky. V každém kole jich bude hned několik a vaším úkolem je bude všechny zničit pomocí ohnivých koulí z kanónu. Vylepšit skóre můžete pomocí bonusů.
Castaway
Akční hry - 39x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
hra v Unity3D
Wrath of the Titans
Akční hry - 25x
Hodně zdařilá akční super hra vytvořená v Unity3D (nezapomeňte stáhnout plugin a povolit ho na našem webu). Vydejte se na strastiplnou cestu, na které vás čeká horda nepřátel. Ty však přemůžete díky své odvaze a svému ostrému meči. Docela solidní bojová gamesa.
Assured Destructution
Akční hry - 15x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Tevlon 3D
Akční hry - 9x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 213x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Abduction
Akční hry - 31x
Staňte se alespoň na chvíli jedním ze členů mimozemské civilizace, která se rozhodla unést co největší počet lidí. Za tímto účelem dostanete k dispozici vesmírnou loď, ze které můžete paprskem posbírat lidi na planetě. Musíte si občas dávat pozor na nebezpečí. Vyzvedávat do vzduchu můžete různé předměty.
Collateral Damages
Akční hry - 4x
Kdo z nás nechtěl někdy ovládat ničivého robota. Niní máte možnost. Hrajete za robota, který může zničit snad vše na co pomyslíte (lidi, auta, budovy..). Ve hře je i mnoho bonusů, které si jistě užijete..
To-Suta
Akční hry - 21x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 38x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Cobra Squad 3
Akční hry - 67x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
FWG Knight
Akční hry - 51x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.