Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 1977x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sky fire
Akční hry - 29x
Výborná letecká střílečka, ve které si vyzkoušíte boj s letounem. Poletíte nad krásnou krajinou v oblacích a rozdáte si to s mnohonásobně více početným nepřítelem. Sbírejte upgrady pro lepší střílení.
Portal Defenders
Akční hry - 50x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Undercover Ops
Akční hry - 18x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Assured Destructution
Akční hry - 15x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 10x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 22x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Forgotten Dungeon
Akční hry - 13x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 35x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 27x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 25x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 42x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 35x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
Bazooka Boy 2
Akční hry - 31x
Malý chlapík s bazukou je zpět. Projděte se roztodivnými jeskyněmi a sestřelte vše, co vám přijde do cesty. Během této bohulibé činnosti sbírejte zlaté mince. Ve hře můžete použít 17 různých raket s tím, že skoro každý level je vytvořen pro některou z nich, tak dobře vybírejte.
Hambo 2: Hamtouchables
Akční hry - 6x
Druhé pokračování gangsterské hry Hambo si jako předobraz vybralo jeden nejmenovaný film. Stanete se jedním z nejlepších policistů ve městě a pokusíte se zastavit rejdy mafiánů. Celkově si můžete vyzkoušet více než tři desítky zajímavě zpracovaných úrovní. K dispozici máte zbraň, s níž se musíte trefit do nepřítele.
hra v Unity3D
Mini Attack: Urban Combat
Akční hry - 13x
Luxusní akční záležitost v unity3D. V roli vyzbrojeného vojáka se vydejte do bojem protkanyých ulic. Snažte se přežít jak jen to půjde, dobře miřte a pečlivě promýšlejte postup.