Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 1300x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 705x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 40x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Straw Hat Samurai
Akční hry - 4x
Vydejte se na cestu za poznáním samurajské bojové techniky. Se svým hlavním hrdinou budete v této hře procházet mnoha levely, ve kterých budete bojovat za pomoci meče a luku se svými silnými nepřáteli.
Im The Man
Akční hry - 33x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
Deer Bitch
Akční hry - 26x
Deer Bitch vypadá jako hra s opravdu netradičním nápadem. Dostanete totiž za úkol likvidaci automobilů, ale k dispozici nedostanete žádné tradiční zbraně. Ke zničení aut totiž poslouží divoká lesní zvěř, konkrétně jeleni. Každý z jelenů má své specifické vlastnosti, kterých se musíte pokusit využít ve svůj prospěch.
Star Defence 101
Akční hry - 4x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Portal Defenders
Akční hry - 50x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 18x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Double Edged
Akční hry - 12x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 41x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
Vectriods
Akční hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Brain Buffet
Akční hry - 36x
Hrajete za zombíka, který bude jíst veškeré mozky od lidí, kteří půjdou naproti němu. Vaším úkolem je tyto mozky sníst. Později si tak můžete vylepšovat svého zombíka a to jak zdraví, tak i útok.
Laser Blast
Akční hry - 30x
Sestřelte s vaším robotem tyto nepřátelské jednotky, které létají nad vámi. Vaším úkolem je zničit tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, aby vás nesestřelili dřív než vy je.
Hive Hero
Akční hry - 14x
V roli v posledního čmeláka z vašeho kmene povede v této hře válečné tažení proti nepřátelskému čmeláčímu kmeni. Chraňte svůj úl před nálety zlých včel a chraňte svůj vlastní život.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.