Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 3234x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Asgard Story
Akční hry - 42x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Death Lab
Akční hry - 29x
Další z řady zábavných, logických akčně laděných online her. Zavítejte to tajemné laboratoře, kde na vás čekají desítky nepřátel. Ty budete muset zničit pomocí nejrůznějších zbraní, mezi něž patří i zápalné lahve.
hra v Unity3D
Mini Attack: Urban Combat
Akční hry - 15x
Luxusní akční záležitost v unity3D. V roli vyzbrojeného vojáka se vydejte do bojem protkanyých ulic. Snažte se přežít jak jen to půjde, dobře miřte a pečlivě promýšlejte postup.
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 4042x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 550x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Last Bullet
Akční hry - 77x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 41x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
The lost vikings
Akční hry - 3707x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Dressed to Kill
Akční hry - 269x
V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 28x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Flash Gunner
Akční hry - 24x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Zombie Safari
Akční hry - 33x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
CQC
Akční hry - 32x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Sky Serpents
Akční hry - 45x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 36x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.