Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 255x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Johnny Upgrade
Akční hry - 36x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Staggy 2
Akční hry - 3x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Blood Battle Boy
Akční hry - 40x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 19x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Samurai Defense
Akční hry - 13x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Sheriff Rage
Akční hry - 29x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 13x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Tank 2010
Akční hry - 30x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Mass Mayhem
Akční hry - 27x
Mass Mayhem vypadá jako opravdu netradiční hra, ve které se stanete velice nebezpečným člověkem. Vžijete se totiž do role atentátníka, který chystá zlikvidovat co největší možný počet lidí. Vždy dostanete speciální cíl, jenž se musíte pokusit splnit, aby se dalo pokračovat do další fáze hry. Zničte všechny!
Powerfox 4
Akční hry - 40x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Last Battle
Akční hry - 8x
Ubraťe tuto základnu tím, že z boku budete tyto nepřátelské jednotky sestřelovat. Snažte se udělat vše, c obude ve vaśích silách v této super hře a nenechte si zničit vaší hlavní zákaladnu.
Void Gunner
Akční hry - 0x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
Moto rush
Akční hry - 0x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 20x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Action man
Akční hry - 19x
Action Man je chytlavá střílečka, která se odehrává v tropické džungli, uprostřed člověkem nedotknuté přírody. Vyberete si svoji postavu, a vydáte se do boje proti hordám nepřátel - jejich přesila je veliká.