Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 651x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
WulfGar
Akční hry - 26x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 39x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
The Pyro Guy
Akční hry - 37x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Red Warrior
Akční hry - 45x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
Railroad Rampage
Akční hry - 20x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Alien Paroxysm - boj s vetřelci
Akční hry - 12x
Vaše přátelská základna z nepochopitelných důvodů napadla váš konvoj. Všichni piloti zemřeli, kromě vás. Utkejte se s nebezpečnými vetřelci a zachraňte se v této pěkné online hře s názvem Alien Paroxysm. Hra se ovládá myší, pohyb je klávesami A,S,D,W.
Rombo Rush
Akční hry - 611x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Driving Demolition
Akční hry - 39x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Toast of War
Akční hry - 43x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Overkill Apache 2
Akční hry - 29x
Celý děj hry se odehrává za kruté války, ve které se stanete hrdinou své roty. Usedněte do svého plně ozbrojeného bojového letadla a vydejte se na cestu, při které budete ničit své nepřátel.
Castaway
Akční hry - 38x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
Thing thing 2
Akční hry - 31x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Los Simpsons
Akční hry - 34x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Mobs Down
Akční hry - 26x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Sift Heads 5
Akční hry - 22x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.