Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 2219x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Swords and Sandals
Akční hry - 236x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
Metal Slug 3 Zombie Edition
Akční hry - 43x
Metal Slug je online hra, která má celou řadu dílů. Jedním z nejlepších je tento díl plný nemrtvých - Zombie edition. Čekají na vás vlny mozkolačných zombíků, které musíte všechny zničit. Je to skutečná řezničina.
Pendekar
Akční hry - 12x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
Sands of the Coliseum
Akční hry - 38x
Sands of the Coliseum Vás zavede do doby, ve které se v Římě nemluvilo o ničem jiném než o gladiátorských zápasech v slavném Koloseu. Ve hře si vytvoříte postavu, s kterou projdete celou hru. Boje se vedou šachovým style tzn. Nejdřív Vy, potom Váš soupeř. Tato hra podporuje také hru více hráčů, takže nemusíte hrát jen proti umělé inteligenci, ale můžete si to rozdat se soupeřem, který je na druhém konci světa.Tato hra se ovládá myší.
Sling Wars
Akční hry - 34x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
Army of Destruction
Akční hry - 5x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
Upgrade Complete 2
Akční hry - 46x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Effing Worms 2
Akční hry - 31x
Snažte se s tímto červem sníst veškeré lidi a pokuste se stále růst. Musíte nasbírat co největší skóre a zvětšit se na opravdu obrovskou velikost. Tak se do toho dejte a pochytejte všechny tyto lidi.
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 20x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 17x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
School Invaders
Akční hry - 14x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 28x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Move My Plane
Akční hry - 39x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Infernal Mess
Akční hry - 39x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
Gang Blast
Akční hry - 13x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.