Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 1899x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Assault Outpost II
Akční hry - 29x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Ninja Rinseout
Akční hry - 14x
Zajímavá atmosférická hra, ve které se převtělíte do samotného bojovníka Ninja. Využívej stínů a své obratnosti k poražení mnohem početnějšího nepřítele. Pouze profesionální Ninja dokáže bojovat se vší ctí za svou věc.
Gunrun
Akční hry - 2x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Toxers
Akční hry - 27x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.
Heaven or Hell 2
Akční hry - 26x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
The Terraspheres
Akční hry - 32x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 40x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
Playing with fire 2
Akční hry - 21x
Každé dítě ví, že s ohněm by si hrát nemělo. Výjimku ale tvoří tahle předělávka starého dobrého Bomber-Mana. Jako vždycky se probouchejte k nepříteli a snažte se ho svým dynamitem zasáhnout a zničit.
Gun chest
Akční hry - 20x
Klasická bojová mlátička, kde bojujete v uzavřené aréně proti nepříteli. Můžete používat různé kopy a útoky. Obtížnost je hodně vysoká, a jestli budete chtít vyhrát, nezbyde než pilně trénovat boj.
Metal Slug 3
Akční hry - 5x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 23x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Battle Gear 2
Akční hry - 858x
Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.
Ninja turtles sewer surf showdown
Akční hry - 46x
Nová hra s oblíbenými hrdiny seriálu Želvy ninja. V roli neohroženého želvího ninji se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Snažte se je porazit a nebo se jim alespoň vyhnout a ve zdraví doklouzat do cíle.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 51x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Ether Cannon
Akční hry - 550x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.