Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bandit Kings
sponzorované odkazy

Bandit Kings

Hrajete online hru Bandit Kings

Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.

ovládání hry Bandit Kings

Hráč 1: J,K,L. Hráč 2: S,D,F. • 0.18 MB • 487x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 49x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Blood Battle Boy
Akční hry - 44x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
Chaos Faction
Akční hry - 3x
Vyberte si svého hrdinu a utkejte se s protivníkem. Na výběr máte několik postaviček a také široký výběr různých lokací, kde bude souboj probíhat. Na hracím poli sbírejte bonusy a hlavně zbraně, kterými soupeře pěkně potrápíte. Hra Chaos Faction se ovládá šipkama, útok je klávesama Z a X.
Commando
Akční hry - 25x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 20x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Zomboz 2
Akční hry - 18x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 20x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Tomb Defender
Akční hry - 43x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Foxy Sniper
Akční hry - 21x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
To-Suta
Akční hry - 20x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Jungle Rumble
Akční hry - 19x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
FWG Knight 2
Akční hry - 34x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Traffic Tom
Akční hry - 36x
Jste připraveni na jízdu svého života? Připojte se k Tomovi v jeho prvním dobrodružství a staňte se králem silnic! Nejprve však samozřejmě musíte prokázat nejen své schopnosti řidiče, ale také chytrého inženýra. Vylepšujte své motorky, abyste mohli plnit náročné silniční mise a vydělávat s nimi spoustu peněz! Na své cestě prozkoumáte 3 pestré oblasti s krásným prostředím. Nenechte se však zmást poklidným vzhledem, v každé oblasti na vás číhají zlí bossové, kteří čekají, aby vás vyzvali na riskantní závody. Nastartujte motory, ale na helmu, a dobývejte dálnice!
Zomgies 2
Akční hry - 48x
Poněkud brutálnější online hra, ve které hrají hlavní roli zombíci. Je jich už plné město a prakticky před nimi není úniku. Je na vás, abyste se s nimi vypořádali. Úkol zní jasně; rozmašírovat všechny zombie.
The Pyro Guy
Akční hry - 37x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...