Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dune bashing
sponzorované odkazy

Dune bashing

Hrajete online hru Dune bashing

V Dubaji je v tuhle roční dobu pěkně horko. Písek na poušti se tím vedrem málem taví, tak se pojďme trochu projet na terénní čtyřkolce. Pěkná sportovní hříčka, která odsýpá jak jen to jde. A pozor na převrácení.

ovládání hry Dune bashing

Pohyb šipkami • 0.48 MB • 145x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Frisbee
Sport - 6x
Výborná předělávka různých minigolfů a ostatních podobných her. Dostanete červené frisbee (létající talíř) a ten musíte dostat různými hody až do koše. Vyberte si směr, sílu hodu a šup tam s ním.
100m Hurdles - běh přes překážky
Sport - 17x
Vyzkoušejte tuto bezvadnou sportovní superhru, která se odehrává na běžecké trati. Vyberte si svého běžce, podívejte se na ovládání a připravte se na bezchybný start. Podaří se vám proběhnout cílem jako první?
hra v Unity3D
Winter Golf
Sport - 40x
Zimní 3d mini golf na vašich monitorech! Zahrajte si 20 vyzývavých úrovní na minigolfovém hřišti kdesi v zimní krajině. Podaří se vám míček dostat do jamky na co nejnižší počet úderů? Pusťte se do hraní.
Sports Heads Voleyball
Sport - 51x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.
Stickman Freestyle BMX
Sport - 25x
Jedním z oblíbených témat super her jsou i hry s bmx kolem, na kterém děláte různé triky. Stejně jako v této online hře. Čím lepší triky předvedete, tím více bodů získáte. Posléze můžete nakoupit různá vylepšení.
The Champions 07 - finále ligy mistrů
Sport - 23x
Zkuste si zahrát fotbalovou ligu mistrů. Máte možnost naskočit rovnou do finále tohoto fotbalového svátku. Zvolte si tým (Liverpool nebo Milán) a dejte se do hry. Hráče ovládáte šipkama, přihrávka "X", střela "C". Nesnažte se dojít s míčem tzv. až do kuchyně, hodně účinné jsou střely z dálky.
Rocky Legends
Sport - 73x
Pěkná sportovní online hra, ve které budete ovládat slavného boxera Rocky Balbou. Ten je právě v tělocvičně a trénuje přímé údery. Pomocí kláves X a Z naberte sílu a snažte se předat energii do všech boxovacích pytlů.
Tennis game - pěkný online tenis
Sport - 14x
V letních vedrech není moc chuť sportovat a potit se na horkém slunci. Avšak můžete zkusit tento online tenis, se kterým sice nezhubnete, ale určitě se skvěle pobavíte a třeba vyhrajete pohár:).
King of Defenders
Sport - 31x
Praví fanoušci fotbalu jistě poznají takové jméno, jak je John Terry, král fotbalových obránců. V této máte jak je zřejmé vstřelit co nejvíce gólů do brány a vyhrát tak pohár. Na chybu máte jenom tři pokusy.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 56x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Risky Rider 5
Sport - 37x
Jedete na motorce a vaším úkolem je dělat různé triky. Musíte dosáhnout nějakého cílového skóre. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nespadli, protoŽe to byste museli úroveň opakovat.
Stunt Dirt Bike
Sport - 33x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Gully Cricket
Sport - 28x
Hráli jste někdy kriket? Nevyznáte se v jeho pravidlech? Nevadí, v této hře prakticky žádná pravidla nejsou. Gully Cricket vás zavede do jednoho indického města, kde se svádí urputný boj o mistra kanálové ligy kriketu. Pokud se vám bude dařit odpalovat míček, soupeřům se to nebude líbit a zřejmě se strhne menší bitka...
Island minigolf
Sport - 943x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
hra v Unity3D
Urban Futbol
Sport - 570x
Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.