Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Monkey Kart
sponzorované odkazy

Monkey Kart

Hrajete online hru Monkey Kart

Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.

ovládání hry Monkey Kart

Šipky - pohyb, mezerník - akce • 5.74 MB • 1223x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Coaster Racer 2
Závodní hry - 28x
Máme tady opravdu skvělou hru, ve které budete hrát závody a to buď se svou formulí nebo na motorce. Využívejte dusíku, abyste byli na prvních pozicích. Každá trať má několik kol a vy se snažte nasbírat co nejlepší skóre.
Redneck Drift 2
Závodní hry - 26x
Výtečná závadoní online hra, ve které půjde o to, kdo první dojede do cíle a komu hlavně vydrží pneumatiky - jako závodník si totiž užijete smyků až až. Snažte se jet co nejrychleji, vyhýbejte se překážkám a nezapomeňte na bonusy. Buďte lepší než protivníci.
Dune bashing in dubai
Závodní hry - 5x
Další ze série výborných sportovních her, tentokrát vyrážíte na čtyřkolce do Dubajské pouště, kde budete brázdit nekonečné duny písku. Udržte se na všech čtyřech kolech a možná po cestě předveďte pár triků za bonusové body.
Race Game
Závodní hry - 16x
Vyzkoušejte tuto jednoduchou závodní hru. Nenechte se odradit jednoduchou grafikou, samotná hra je poměrně chytlavá, neboť dojet do cíle jako první není vůbec snadné. Ostatní auta vás zpomalují nárazy a navíc nemáte přehled o trati.
SPORTSBIKE CHALLENGE
Závodní hry - 60x
Zahrajte si tuto skvělou motorkářskou super hru, ve které osedláte vskutku rychlý superbike. Zazávoděte si skrz město, přes poušť nebo třeba přes horské cestičky. V každém závodě se snažte porazit 8 soupeřů.
hra v Unity3D
CARX DRIFT RACING
Závodní hry - 38x
Velmi kvalitní demo hra, která vám představí suprovou závodní hru v unity3D. Vyzkoušejte si jízdu v několika rychlých autech na několika okruzích. Na přesné informace o autech a ovládání se podívejte do hry, není to tak náročné. Jinak klasické ovládání je šipkama.
Demolition Drive 2
Závodní hry - 30x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Car Can Racing - závody plechovek
Závodní hry - 25x
Závodní hra Car Can Racing má sice pouze 5 úrovní, ale zato velice těžkých úrovní. Cílem je dopravit závodní plechovku co nejrychleji do dalšího checkpointu. Časový limit je velmi neúprosný, na každý checkpoint máte pouze půl minuty. Hra se ovládá šipkama.
Wow What a Race! - prima závodění
Závodní hry - 2407x
Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).
Motorbike Madness
Závodní hry - 24x
V téhle hře nebude rychlost tím prvním a posledním faktorem. Bude také záležet na vaší preciznosti a opatrnosti - kdo by si také užil jízdu na motorce, když si ji celou rozbije? Tak dávejte pozor, šťastnou cestu.
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 49x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.
Motoracer Timetrials
Závodní hry - 21x
Vyberte si trať, kterou chcete projet a poté se pusťte do závodění. Vašim úkolem je dojet do cíle jako první a porazit tak své soupeře. Dávejte si velký pozor na bouračky, které Vás celkem hodně zbrzdí. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Brave Boy
Závodní hry - 24x
Pěkně zpracovaná online hra, ve které se projedete na kole městem. Cestou budete samozřejmě zdolávat celou řadu překážek. Krom překážek na vás budou dotírat i rozzuření psi. Dokážete dojet až na konec k vašmu kámošovi?
hra v Unity3D
Speed Rally Pro 2
Závodní hry - 21x
Závodní parádička v unity3D. Pěkná 3d grafika, skvělá hratelnost a plná porce adrenalinu. Stačí si vybrat oblíbené auto a dojet jako první do cíle. Tratě jsou dobře navržené, takže zažijete super projížďku.
Prison Bus Driver
Závodní hry - 50x
Jste zaměstnaní jako řidič autobusu, který převáží odsouzené vězně. Vaším úkolem bude dovézt vězně v bezpečí na policejní stanici.  Nebojte se jet trochu agresivnější jízdou, vězňům je to jedno.