Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Monkey Kart
sponzorované odkazy

Monkey Kart

Hrajete online hru Monkey Kart

Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.

ovládání hry Monkey Kart

Šipky - pohyb, mezerník - akce • 5.74 MB • 471x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
The Final Stand
Závodní hry - 35x
Ovládejte policejní auto a hledejte všechny zloděje ve městě. Budou před vámi utíkat autem a vaším úkolem je tyto automobily zničit a to tak, že do nich budete stále narážet. Svůj automobil ovládáte šipkami.
Mini rally
Závodní hry - 19x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 40x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
Boxster Racing
Závodní hry - 21x
Suprová závodní super hra s naprosto úžasnou grafikou. Musíte zdolat čtyři úrovně, abyste prokázali své geniální ridičské schopnosti. Jeďte co nejrychleji a projíždějte mazácky smykem všechny zatáčky.
hra v Unity3D
Rock Crawler
Závodní hry - 40x
V této 3d hře online hře vytvořené v enginu Unity3D se stanete řidičem velmi silného vozu. Přijměte vázvu na strhující jízdu a dojeďte do cíle co nejdříve a hlavně bez sebemenšího zaváhání. Posbírejte všechny mince.
Roadtrip
Závodní hry - 45x
Vydejte se na vyjížďku se svým autíčkem. Malý problém je v tom, že cesta je zaplněna nejrůznějšími překážkami. Jejich zdolání a zdárný dojezd do cíle bude vyžadovat velkou dávku pečlivosti, postřehu a hlavně trpělivosti.
Turtles Racing
Závodní hry - 31x
Máte rádi želví hrdiny? V této hře si jednoho z nich vyberete a vydáte se na motorce na trať plnou náročného terénu. V závodě vám budou v patách vaši želví kamarádi, tak se snažte dojet jako první.
Ambulance Truck Driver
Závodní hry - 57x
Řídit sanitku není zrovna nic lehkého. Musíte jet rychle, ale zároveň dávat velký pozor. Vžijte se do role řidiče a snažte se dovézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Přes náročný terén to bude samozřejmě náročné.
Jelly Truck
Závodní hry - 17x
Jednoduchá zábavná online hra, která je vhodná i pro nejmenší hráče. Ve hře ovládáte jednoduchý náklaďák, s kterým si razíte cestu přes různé nástrahy a překážky. Auto není zrovna stabilní, proto musíte dobře brzdit a přidávat plyn.
Ben 10 BMX
Závodní hry - 405x
Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.
Truck Wars
Závodní hry - 26x
Vrhněte se na nerovný terén se svým silným truckem a pokuste se v každém levelu splnit konkrétní úkol. Může se jednat o ničení aut protivníka, úprku před policií či v úkolu dojet jako vítěz závodu. Vylepšujte auto a sbírejte body.
Army Combat
Závodní hry - 226x
Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.
Doraemon Stree Race
Závodní hry - 25x
Pěkná závodní online hra, ve které budete soupeřit s dalšími závodníky, kteří jsou vskutku šikovní. K jejich poražení budete v každém případě potřebovat zrychlovač v podobě nitra. Takže rychle na trať a jedeme.
Super Ambulance Drive
Závodní hry - 20x
Další super hra, ve které budete řídit pekelně rychlou sanitku. Jet v hustém městském provozu nebude jen tak, ale věříme, že to zvládnete a dojete do cíle včas a bez sebemenšího zaváhání,
Trackstar - naprosto návyková superhra
Závodní hry - 18x
Jak už název napovídá, Trackstar patří mezi neskutečně návykové online hry. Přitom je to vpodstatě hrozně jednoduché a pitomé :o). Vaším úkolem je ovládat auto co nejvyšší rychlostí a udržet jej na trati. Cestou sbíráte bonusy, kterými prodlužujete časový limit. Čím dále je kurzor od auta, tím rychleji auto jede.