Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Monkey Kart
sponzorované odkazy

Monkey Kart

Hrajete online hru Monkey Kart

Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.

ovládání hry Monkey Kart

Šipky - pohyb, mezerník - akce • 5.74 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Milk Run
Závodní hry - 21x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
Big Truck 3
Závodní hry - 1x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Drift Runners 2
Závodní hry - 51x
Druhý díl parádní závodní herní pecky. Čeká na vás mnoho různých závodů odehrávajících se na tratích celého světa. Vyberte si svůj vůz, po každém závodu ho vylepšujte a samozřejmě nezapomeňte vyhrávat závody.
LAX Shuttle Bus
Závodní hry - 53x
Zhostěte se role řidiče letištního autobusu a dopravte pasažéry co nejrychleji k letadlu. Hra dokonale ověří váš postřeh, silné nervy a schopnost dobrého odhadu. Myslíte, že byste se jako řidič autobusu uživili?
Zombie Express
Závodní hry - 50x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.
hra v Unity3D
LEGO: Legends of Chima Speedorz
Závodní hry - 48x
Zapojte se se do boje o Královský pohár v super Lego závodech. Novými protivníky na závodní trati budou Lagravis, Král lvů, král Crominus a náčelník kmene Croc. Tak vzhůru do závodu. Hraj e v Unity3D.
hra v Unity3D
Tank Derby
Závodní hry - 28x
Prozatím betaverze přpravované hry v unity3D. Budete ovládat obrněnou bugynu, se kterou se volně projedete po tratích. V perfektní 3d grafice si můžete užít příjemnou projížďku. Hra ždíme z Unity3D maximální výkon.
2600 HP Racing
Závodní hry - 27x
Ovládáte velice silné auto a vaším úkolem je dojet do cíle. Dávejte si pozor hlavně v zatáčkách, kdy auto chytá smyky. Vyrovnávejte ho a nevyjeďte z tratě pryč. Tak se do toho dejte a ukažte jak se jezdí.
Paperway
Závodní hry - 10x
Velmi povedená závodní onlinovka, ve které se projedete na motorce skrz město. Cílem je jet co nejrychleji, ovšem nebude to snadné, protože ulice města jsou plné aut, kterým se budete muset vyhýbat. Navíc ještě musíte uhánět před ničitelem, který jede za vámi.
Lego crosstown craze
Závodní hry - 39x
Super závodní online hra pro všechny kluky. Vrhněte se na dráhu a pořádně sešlápněte plyn, protože soupeři vám vítězství nedarují zadarmo. Na výběr máte několik aut. Závodní hra, jak se patří.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 11x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
English Bus Racing
Závodní hry - 27x
Pěkná závodní online hra, ve které se stanete řidičem zběsilého anglického autobusu. Ničeho se nebojte, šlápněte zprudka na plyn a snažte se dorazit do cíle jako první. Hra má pěkně udělanou 3D flashovou grafiku.
Kaban Steeplechase
Závodní hry - 48x
Kaban je divoké prase, které se vydává na zajímavou výpravu. Dostanete za úkol doprovodit Kabana na různých závodech a dopomoci mu k cestě do vysněného města Champ Town, kde se pořádá veliký turnaj. Ovládání je celkem komplikované, a proto si autoři do začátku připravili tréninkový kemp, kde se vše podstatné naučíte.
SandStorm - super závodní hra
Závodní hry - 2x
Vychutnejte si závody v rychlém autě, které se budou odehrávat na poušti. Budete vždy závodit proti pěti soupeřům. Když se umístíte do prvních třech pozic, získáte finanční odměnu, za kterou si své auto můžete vylepšit.
Free Rider
Závodní hry - 73x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.