Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Monkey Kart
sponzorované odkazy

Monkey Kart

Hrajete online hru Monkey Kart

Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.

ovládání hry Monkey Kart

Šipky - pohyb, mezerník - akce • 5.74 MB • 397x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Freeway Fury 3
Závodní hry - 11x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Mario Kart Racing
Závodní hry - 19x
Jeďte závod v této fantastické super hře, kde musíte jet s vaším Mário vozítkem. Snažte se porazit hlavně své soupeře a dojet do cíle jak nejrychleji budete moct. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Farragomate
Závodní hry - 31x
Zábavná online hra pro více hráčů. Běžte a skákejte se svým závodním morčetem a dosáhněte cíle dříve než vaši soupeři. Multiplayer hra pro všechny hráče. Docela chytlavá online hra.
FMX Team
Závodní hry - 15x
Užijte si nepřekonatelných 15 levelů freestylového motocrossu v této online hře. Váš tým se skládá ze tří motorkářů. Pokuste se předvádět naučené triky a při tom se pokusit naučit i nové, které vám přinesou více bodů.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 30x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
Freeway Fury
Závodní hry - 33x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
hra v Unity3D
CARMYARD
Závodní hry - 27x
Vyberte si auto a projeďte se v poměrně rozlehlém světě, který byl vytvořen v enginu Unity. Můžete předvést celou řadu pěkných kousků a triků. Máte dostatečný skill na efektní skoky mezi budovami?
Thunder Cars
Závodní hry - 65x
Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.
Cats me if you can
Závodní hry - 18x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
Demolition Derby
Závodní hry - 17x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
Urban Moto Trial
Závodní hry - 39x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.
Smart Racer
Závodní hry - 14x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.
hra v Unity3D
Lose the Heat 3
Závodní hry - 22x
Bezvadná závodní pařba v unity3D. Policie je vám opět za zády a nebude lehké se jich zbavit. Jeďte skrz město, vyhýbejte se překážkám a sabotujte policejní auta. Hodně zdařilá gamesa pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu.
hra v Unity3D
StuntMan 3D City Streets
Závodní hry - 9x
Ve svém vytuněném autě zdolejte všechny překážky dříve než vyprší časový limit. Cestou předvádějte nejrůznější triky a ukažte, že jste nejlepší kaskadérský řidič na světě. Hra je v Unity3D a je prostě dobrá ;).
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 19x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.