Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dicewars

Hrajete online hru Dicewars

Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.

ovládání hry Dicewars

Ovládání myší • 0.09 MB • 198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Ultimate Army 2
Strategie - 16x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.
Battlefield General
Strategie - 23x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
The Age of Feudalism
Strategie - 1x
Ve hře Feudalism se pokusíte ovládnout všechna města ve vašem okolí. Nejprve vybudujete armádu statečných bojovníků a poté se se svým hrdinou vydáte na strastiplnou cestu dobývání území. Každé město se můžete pokusit zabrat, ale nebude to zadarmo. Vždy vás čeká těžký boj. Své bojovníky můžete léčit a postupně vylepšovat.
Legend of the Void 2
Strategie - 22x
Vymakaná akčně strategická tahovka, ve které se se svým hrdinou utkáte s hordou kostlivců a jiných temných sil. Sbírejte různé předměty, které vám pomohou v boji a nezapomeňte na vylepšování postavy.
Demonrift TD
Strategie - 27x
Milovaný král byl zabit v bitvě při bránění posledního svobodného města Emaeron a démonické síly se snaží ovládnout svět. Tomu musíte za každou cenu zabránit. Musíte si takticky vhodně rozmístit obranné struktury, odkud později proti nepřátelům vychází bojovat vycvičení elitní vojáci. Vybírejte správné typy jednotek.
Battle Gear All Defence
Strategie - 44x
Zahrajte si tuto bezvadnou strategickou hru. Vaší misí bude ubránit pozice své základny a ničit nepřítele. Jakmile se vám podaří zabít nepřátelskou jednotku, získáte peníze. Za ty nakoupíte další vojsko.
Tortuga Defense
Strategie - 8x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.
Kombat Fighters
Strategie - 676x
V této hře se setkáte z mnoha počítačovými hrdiny, které znáte s jiných her. Pokuste se takticky vymyslet, jak se svými bojovníky porazíte soupeře. Připravujte si své tahy dopředu. Hru mohou hrát dva hráči.
Crimson Warfare
Strategie - 11x
Crimson Warfare je zajímavě pojatá strategická hra, ve které budete stavět budovy a vyrábět armádu. V každé misi musíte zničit nepřátelskou armádu a hlavně základnu. Situace je o to těžší, že máte omezený počet možných budov, proto pečlivě važte, co postavíte.
Zack s Hardware
Strategie - 40x
Zajímavá strategická online hra ve stylu obranných her tower defence. Postavte z nářadí obranné objekty a nenechte projít nepřátelské jednotky. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování a různé vychytávky.
Forge of Empires
Strategie - 37x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.
Zombie Mart
Strategie - 18x
Planeta Země se z životem kypícího ráje proměnila ve svět plný zombíků, kteří jsou náramně hladoví. Ikdyž je na světě 99,9% všech bytostí zombie, tak zábava nekončí. Právě naopak. Postarejte se o zombíky v této příjemné super hře.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 19x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Hunger Strike
Strategie - 10x
S nejrůznějšími Tower Defence hrami se tento rok roztrhl pytel:). Tyto strategické hry jsou velmi oblíbené. V Hunger Strike budete stavět obranné věže z hranolků, coca-coly nebo třeba z big burgera. Ve vlnách bude postupně procházet 6 druhů potvůrek, nesmíte je pustit až do mozku... Zezačátku doporučuju stavět "KFC Beans" a co nejrychleji "KFC Big Daddy Burger".
Heroes of Mangara
Strategie - 70x
Luxusní strategická záležitost, ve které se stanete vládcem a ochráncem země Mangara. Vaším úkolem bude postavit systém obranných věží a odrazit útočné vlny nepřátelských jednotek. Vylepšujte věže, postavu hrdiny a snažte se vyhrát.