Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dicewars

Hrajete online hru Dicewars

Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.

ovládání hry Dicewars

Ovládání myší • 0.09 MB • 200x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
The Canyon
Strategie - 2x
V této hře je Vašim úkolem ochránit své území před nepřáteli, kteří se snaží proniknout až na druhou stranu. Uděláte to tak, že rozestavíte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Určitě se u této hry nudit nebudete.
My Pet Protector 3
Strategie - 58x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
Football Defans
Strategie - 1x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 0x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.
Underground Army
Strategie - 1x
Propracovaná real-time strategie s dobrou hratelností. Braňte za pomoci svých bojových jednotek vaše město a jeho obyvatele. Musíte vyrábět vojenské jednotky a vylepšovat důležité stavby. Ovládání je dobře vysvětleno ve hře.
Necronator
Strategie - 5x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Ant War - ovládejte mraveniště
Strategie - 2x
V online hře Ant War si hezky zahrajete s malou kolonií mravenců. Vaším úkolem je tuto malou kolonii dovést do nejvyšší úrovně a ovládat tak celé území. Hru doporučujeme spouštět ve větším okně.
Iron Serpent: Defense
Strategie - 7x
Jedna z mnoha online her v populárním herním žándru tower defence. Na vaši základnu ve vlnávh útočí mimozemská monstra, která musíte zastavit. Rozmístěte chytře obranné věže a snažte se ubránit přesile.
Warfare 1917
Strategie - 2x
Hodně dobrá válečná online hra, která vás zavede přímo na bojiště první světové války. Budete válčit o každý metr, o každý zákop. V každé bitvě je třeba důmyslné strategické myšlení. Hru spouštějte ve větším okně.
Momentum Missile Mayhem Ultimate Edition
Strategie - 1x
Druhé pokračování skvělé hry Momentum Missile Mayhem přináší mnoho vylepšení. Můžete si vybrat, kam postavíte své dělo (vlevo, vpravo, střed), bitevní pole je větší, nepřátelé chodí ze všech stran, jsou vylepšené zbraně a také o chlup lepší grafika. Doporučuji hrát tuto hru ve větším okně. Momentum Missile Mayhem 2 je hodně velká hra, načítání bude delší.
Frenzy Hotel
Strategie - 3x
Máte rádi obsluhovací online hry, ve kterých se staráte o přání zákazníků? V této hře se podíváme do hotelu, ve kterém je skutečně živo. Hoteloví hosté mají nejrůznější přání, plňte je a vydělejte tak hromadu peněz.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 2x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Airborne Wars
Strategie - 11x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Gemstone Tycoon
Strategie - 4x
V této parádní onlinovce budete vykonávat virtuální zaměstnání coby dispečera vlakové nákladní dopravy. Vaším úkolem je zajistit plynulý chod vlaků tak, aby se nestala nehoda. Všechny vlaky s kamením musejí dojet v bezpečí do cíle.
Robots Initiate
Strategie - 1x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.