Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dicewars

Hrajete online hru Dicewars

Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.

ovládání hry Dicewars

Ovládání myší • 0.09 MB • 489x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Expendables 3: TD
Strategie - 175x
Výborná strategická online hra ve znamení filmu The Expendables 3. Vaším úkolem v této tower defense hře je ubránit se všem nepřátelským jednotkám, které se na vás valí.
Xeno Tactic - super strategie
Strategie - 15x
Xeno Tactic je výborná strategická online hra. V celkem 6 mapách musíte zabránit nepřátelským jednotkám, aby prošly vaším bludištěm. Bludiště postupně vystavíte z obranných věží, které můžete vylepšovat. Do 4. mise si bohatě vystačíte s plně vylepšenými základními věžemi. V 5. a v 6. mapě už budete muset zapojit další jednotky a strategické myšlení.
Middle Ages Defense
Strategie - 29x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.
Rainbow Spawn Defense
Strategie - 16x
Hra s poněkud strohou grafikou, ale pěknou hratelností. Jde o klasickou Tower Defence strategii, kdy je vaším úkolem zamezit postupu barevných kapek až k vašemu sídlu. Děla si tentokrát vyrábíte sami, jen nastavíte barvu. Baryv jsou zde velice důležité, protože děla útočí pouze na cíle podobné barvy.
Iron Serpent: Defense
Strategie - 31x
Jedna z mnoha online her v populárním herním žándru tower defence. Na vaši základnu ve vlnávh útočí mimozemská monstra, která musíte zastavit. Rozmístěte chytře obranné věže a snažte se ubránit přesile.
Storm Winds 2
Strategie - 19x
Ocitáte se v budoucnosti bohužel za doby kruté války mezi všemi státy. Pokuste se svou obranou základnu vybavit futuristickými zbraněmi a čelit tak útokům svých nepřátel. Vyhrajete válku mezi všemi světy?
Zombie Lego Defence
Strategie - 47x
Příjemná tower defense obranná online hra pro milovníky Lego her a gamesek, ve kterých bráníte svoje území před útoky zombie. Oproti jiným obranným hrám má tato jednu menší výhodu - věže se vylepšují samy.
Land Defender TD
Strategie - 25x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Condemned World TD
Strategie - 42x
Další pecka ze série her na téma tower defense, tedy obranné hry, ve kterých stavíte a vylepšujete své věžičky. V této hře musíte zabránit postupu vlnám nepřátelských jednotek. Podaří se vám přežít všechny úrovně?
Battle Gear 2.5
Strategie - 74x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
Defender - ubraňte město a svaté Prase
Strategie - 27x
Defender je nová online hra, ve které musíte za každou cenu ubránit vaše město před nájezdem tajemných nestvůr. Jedná se o obrannou hru s klasickým scénářem. Stavíte věže, vylepšujete je a kosíte vlny nepřátel. Důležité je věže strategicky umístit tak, aby měly co největší rozsah.
hra v Unity3D
Farm Defenders
Strategie - 44x
Horko těžko jste si vybudovali malou farmu. Nyní však o ní budete muset bojovat se zlými útočníky. Tanky a jiné bojové jednotky jsou již na cestě... takže vám nezbývá nic jiného než vyšlechtit bojovou zvěř a pustit se do litého boje.
Shadez
Strategie - 9x
S touto skvělou hrou se vydáte do doby, kdy každý zbrojí proti každému. Vy se stanete generálem jednotky, kterou musíte vést v bojích proti svým nepřátelům. Zažijete mnoho těžkých situacích, ale věřím, že zvítězíte.
Gangster War
Strategie - 6x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.
Artillery Rush
Strategie - 30x
Nastavte sílu a úhel odpalu. Pokuste se zneškodnit veškeré nepřátele, kteří jsou na druhé straně. Tak nabijte svůj kanón a vypalte to do nich. Pokračujte přes všechny úrovně této hry.