Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 1244x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Move My Plane
Akční hry - 38x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 18x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 15x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Missile Command
Akční hry - 11x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Gibbets Santa
Akční hry - 41x
Santa má trable a vy mu musíte pomoct. Vystřelte z luku šíp se kterým přeříznete lano. Buďte ale opatrní, kam střílíte, nesmíte totiž žádného santu zranit, od toho tady nejste. Tak se do této super hry pusťte.
Rogue Soul
Akční hry - 40x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
Portal Defenders
Akční hry - 49x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Navy Vs Army
Akční hry - 16x
Vyberte si za koho budete v této hře hrát. Sestřelte svého nepřítele svým granátem. Musíte opravdu přesně odhadnout, kam ten granát poletí, když ho hodíte. Jedině tak můžete nepřítele zničit.
Doodle Defender
Akční hry - 20x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
FWG Knight 2
Akční hry - 34x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Cannon Blast
Akční hry - 24x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 601x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Ether Cannon
Akční hry - 548x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 52x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
Hack Slash Crawl
Akční hry - 36x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.