Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 1925x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ant City
Akční hry - 15x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 6x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 312x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Star Defence 101
Akční hry - 4x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Stalingrad 2
Akční hry - 24x
Všichni jistě znáte tu velkolepou bitvu s obléháním ruského Stalingradu. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 35x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 22x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Armor Dude
Akční hry - 2x
Hlavním úkolem v této online hře je uchránit králův hrad před útokem zlých skřetů. Ovládání hry je docela jednoduché - pohyb šipkama, útok C a obrana Z. Některé potvory se dají zabít pouze z určitého místa, tak pozor na to.
Gunball Arena
Akční hry - 27x
Armor Games si pro hráče připravují neustále velké množství zajímavých her a ta s názvem Gunball Arena rozhodně není výjimkou. Ze začátku máte k dispozici pouze primitivní zbraň a to samé mají i nepřátelé. Postupem času ovšem musíte čelit mnohem lépe vyzbrojeným nepřátelům a sami získávat také výhody.
Moon Shadow
Akční hry - 27x
Nepřekonatelná akční online hra, ve které se stanete mladou a krásnou tajnou agentkou. Budete se muset vypořádat z mnoha nebezpečnými padouchy. Podaří se vám splnit úkol, který vám byl přidělen?
A tank named grizzly
Akční hry - 33x
Výborná vojenská střílečka, ve které ovládáte těžce naložený a obrněný tankový transportér. Aby byl ještě drsnější, dostal jméno Grizzly. Takového tanku už by se zalekly i otrlejší povahy, co myslíte?
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Cutlass Reef
Akční hry - 12x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
Head Defence
Akční hry - 11x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.