Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 825x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
A.R.C.S.
Akční hry - 451x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Papa Louie
Akční hry - 31x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
3 foot ninja
Akční hry - 23x
Pomozte malému ninjovi najít všechny ztracené svitky. Na dobrodružné cestě narazíte na mnoho nepřátel, ale také na různé bonusy. Hra se ovládá klávesnicí.
hra v Unity3D
Wrath of the Titans
Akční hry - 20x
Hodně zdařilá akční super hra vytvořená v Unity3D (nezapomeňte stáhnout plugin a povolit ho na našem webu). Vydejte se na strastiplnou cestu, na které vás čeká horda nepřátel. Ty však přemůžete díky své odvaze a svému ostrému meči. Docela solidní bojová gamesa.
Missile Mayhem 3
Akční hry - 20x
Máte svůj vlastní generátor, který využíváte jako zdroj energie. Vaši nepřátele vám ho chtějí zničit. Pokuste se jim v tom zabránit a pomocí elektrickým děl je všechny zničte. Postupem času získate i lepší zbraně.
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 25x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 41x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Zombie Wrangle
Akční hry - 38x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Raid Mission
Akční hry - 19x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Bounzy 2
Akční hry - 21x
Vaším úkolem je sestřelit v této super hře veškeré zombíky, kteří jsou před vámi. Tito zombíci se před vámi budou krýt za různými objekty, které můžete rozstřílet. Tak se do toho dejte a dostávejte se stále dále.
Awesome Tanks 2
Akční hry - 31x
Máme tady hru s tanky. Ovládáte jeden tank, který se musí dostat přes veškeré překážky. Hra je opravdu hodně rychlá a nepřátele na vás nebudou šetřit náboji. Snažte se ubránit a nasbírejte co nejvíce mincí, abyste si pak mohli nakoupit nějaké vylepšení.
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 23x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 12x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Polar Bear
Akční hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Polar Bear je naštvaný lední medvěd, kterému už došla trpělivost s lidmi a chystá se je roztrhat na maličké kousky. Hra je vhodná pro starší hráče, protože se v ní objevuje opravdu velké množství krvavých scén. Vy se vžijete do role rozzuřeného medvěda, který se vydá zlikvidovat všechny zlé lovce.
Metal Slug 3 Zombie Edition
Akční hry - 43x
Metal Slug je online hra, která má celou řadu dílů. Jedním z nejlepších je tento díl plný nemrtvých - Zombie edition. Čekají na vás vlny mozkolačných zombíků, které musíte všechny zničit. Je to skutečná řezničina.