Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 1583x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sharp Trigger
Akční hry - 37x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
Killer affairs
Akční hry - 957x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
The Pyro Guy
Akční hry - 37x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Sling Wars
Akční hry - 34x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
Mad Karate Man
Akční hry - 21x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 33x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Super mario sunshine
Akční hry - 42x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
Zombie Situation
Akční hry - 38x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
Pico 2
Akční hry - 12x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 13x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 15x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Madness Retaliation
Akční hry - 45x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Electricman 2 HS
Akční hry - 1024x
Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 550x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.