Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 2731x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 14x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 225x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
Papa Louie
Akční hry - 32x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 22x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 9x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Bridge savior
Akční hry - 20x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Zombie Safari
Akční hry - 33x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
Highschool Backstreet Fighting
Akční hry - 21x
Pěkně zpracovaná akční mlátička na způsob herních automatů z 80.let. Svého hrdinu provázíte ulicemi plných pěkných neřádů, kteří se snaží dát vám na budku ;-). Hra má snadné ovládání, můžete využívat i různé kombinace.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 22x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Barnville Massacre
Akční hry - 26x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.
FWG Knight
Akční hry - 51x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 1591x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 34x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
hra v Unity3D
Contra: After the Credits
Akční hry - 33x
Hledáme hráče, který má skutečně silný žaludek a nezalekne se žádné nebezpečné kreatury. V této hře na vás totiž čeká nefalšovaná akční řežba. Zničte všechny nepřátele a probojujte se až do konce. Hra je v Unity.
Bang Heroes
Akční hry - 6x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.