Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 142x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Motor Wars 2
Akční hry - 42x
Povedená akční řežba, ve které můžete zkusit boj proti hráčům z celého světa. Nechybí herní módy jako týmový deathmatch, capture the flag a klasické závody. Hra je v enginu Unity3D, takže nezapomeňte povolit plugin pro náš web.
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 32x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
Azul Baronis
Akční hry - 1x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Castaway
Akční hry - 35x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
Occident Warrior
Akční hry - 17x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Kings Island 2
Akční hry - 25x
Poměrně oblíbená hra s názvem Kings Island se dočkala i druhého pokračování, které by mělo být ještě lepší, než první díl. Opět se vydáte do boje se svým neohroženým válečníkem, s nímž budete postupem času masakrovat desítky nepřátel. Cestou narazíte na různé užitečné předměty, jež lze v boji využít.
Assault Outpost II
Akční hry - 26x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 28x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Barbarian
Akční hry - 20x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Tank 2007
Akční hry - 1x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Gunball Arena
Akční hry - 24x
Armor Games si pro hráče připravují neustále velké množství zajímavých her a ta s názvem Gunball Arena rozhodně není výjimkou. Ze začátku máte k dispozici pouze primitivní zbraň a to samé mají i nepřátelé. Postupem času ovšem musíte čelit mnohem lépe vyzbrojeným nepřátelům a sami získávat také výhody.
Elite Forces Defense
Akční hry - 15x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Rogue Cupid
Akční hry - 21x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.
Matrix Rampage
Akční hry - 16x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 6x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.