Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 1025x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 26x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 27x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Last Guardian
Akční hry - 498x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Thing Thing 4
Akční hry - 26x
Pokračování skvělé akční hry s brutálními prvky. Jako vždy se zde potkáte se svým hrdinou, se kterým budete bojovat proti mnoha nepřátelům. Budete vybaven svou věrnou zbraní, se kterou se vám podaří zabít každého.
Samurai Asshole
Akční hry - 20x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 39x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Stick Fighter
Akční hry - 19x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...
Pico
Akční hry - 21x
Tajemný čaroděj Allucardis hodlá pomocí své mohutné armády ovládnout svět. Pouze jedna osoba mu v tom může zabránit - udatný bojovník Pico. Podaří se mu to s vaší pomocí?
Pacma Fight
Akční hry - 235x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Mercenaries 2
Akční hry - 16x
Byl ukraden kufřík s tajnými informacemi a vaší úkolem bude ho najít v roli tajného agenta. Spousta nepřátel vám v tom bude chtít zabránit. A tak vám nezbývá nic jiného než proti nim použít své zbraně.
Transformers Universe
Akční hry - 10x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Sift Heads Assault 3
Akční hry - 22x
Vinnie je zpět s dalším dílem oblíbené akční střílečky. Pokuste se přežít co nejdéle. Nebude to snadné, protože vlny nepřátel jsou každou chvílí silnější a silnější. Věříme, že s dobrým postřehem a muškou to zvládnete.
Head Defence
Akční hry - 11x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 578x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
Black Sails Game
Akční hry - 23x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.