Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 2390x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Deep Freeze
Akční hry - 28x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Attack of the Puppy Bots
Akční hry - 36x
Pěkná akční hra, ve které budete bojovat s robotickými psy, abyste osvobodili maňásky. Čekají na vás také různí bossové, které není tak snadné sestřelit. Během hry můžete střídat vaše postavy (klávesou X), každá z nich má totiž jiný útok.
Commando
Akční hry - 27x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
Kung Fu Rabbit
Akční hry - 1100x
Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.
Zone of Destruction
Akční hry - 46x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.
Prehistoric 2
Akční hry - 22x
Pokračování velice výborné hry z pravěku - Prehistoric. Ovládáte malého dinosaura po pravěké světě a zažíváte dobrodružství, jaké dnešní doba prostě nemůže poskytnout. Všude samé nástrahy, které musíte překonat.
Over The Border
Akční hry - 36x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.
Night Strike
Akční hry - 10x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Primal Defense
Akční hry - 20x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 21x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 41x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
American Commandos
Akční hry - 25x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Under The Rubble
Akční hry - 31x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Nuclear Gun
Akční hry - 27x
Vaším úkolem je sestřelit všechny nepřátele, kteří po vás jdou ze všech stran. Braňte se jak nejvíce umíte. Tak se do toho dejte a nakupujte si nové věže, které tyto nepřátele zničí. Ukažte co ve vás je!
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 478x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.