Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 520x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Axe Gang Rampage
Akční hry - 34x
Doslova sekerková mela vás čeká v této chytlavé minihře Axe Gang Rampage. V roli odvážlivce se sekerkou se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Ovládání je trochu neohrabané, ale dá se to zvládnout.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 42x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.
Rambo The Revenge
Akční hry - 28x
A je tu oblíbený filmový hrdina John Rambo. V tomto díle jeho akčního dobrodružství se podíváme do Asie, kde budete mít za úkol pokosit pár stovek nepřátelských vojáků. K ruce máte výkonný kulomet gatling.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 17x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Double Siege
Akční hry - 16x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Zombie Safari
Akční hry - 32x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
Steel Grinder
Akční hry - 48x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Zombie Exterminator
Akční hry - 22x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Prehistoric 2
Akční hry - 22x
Pokračování velice výborné hry z pravěku - Prehistoric. Ovládáte malého dinosaura po pravěké světě a zažíváte dobrodružství, jaké dnešní doba prostě nemůže poskytnout. Všude samé nástrahy, které musíte překonat.
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 37x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.
Bug Slayer
Akční hry - 31x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Undead Hunter
Akční hry - 24x
Hra Undead Hunter by někomu mohla svým principem připomínat starou hru s názvem Bomberman, ve které si za pomoci pokládání výbušnin čistíte cestu a snažíte se zlikvidovat veškeré soupeře. S hlavním hrdinou se zde musíte vydat do bludiště, které je napěchované nepřátelsky naladěnými příšerami, jež musíte zničit.
Ultimate Assasin
Akční hry - 22x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
Ninjaman
Akční hry - 27x
Výborná akční hra, ve které se v roli neohroženého ninji utkáte s nepřátelskými bojovníky. Postavu ovládáte šipkama. Další ovládání je pěkně popsáno přímo ve hře.
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 37x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.