Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 3526x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Dinousaurs
Akční hry - 30x
V této hře hrajete za draka, který má za úkol zničit všechny předměty, které se ho snaží zničit. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a jak daleko dokážete doletět. Můžete si vybrat ze dvou skvělých draků. Takže ani chvíli neváhejte.
Alien Attack
Akční hry - 38x
Ocitáte se v letecké válce a vašim úkolem je zničit všechny letouny, které se na Vás hrnou ze všech stran. Hra je dobře zpracovaná a zvuky, které jsou ve hře Vám budou oznamovat, že jste přímo uprostřed Války. Pusťte se do hry.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 17x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Strike Force Heroes
Akční hry - 35x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Dad and me
Akční hry - 29x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Vectriods
Akční hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Transformer
Akční hry - 30x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
The Breach
Akční hry - 45x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Quicklikng
Akční hry - 25x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Knight Elite
Akční hry - 41x
Jako udatný a neohrožený rytíř se postavíte záplavě orků a krvelačných nestvůr. Ubraňte pevnost před 50 nepřátelskými útoky. Zadržte nepřítele před barikády, případně ho porauzte uvnitř pevnosti. Nezapomeňte se vybavit silnými zbraněmi a doplňky.
Bomb Diver
Akční hry - 33x
Leťte s touto raketkou na zemi a pokuste se posbírat při cestě dolů různé náboje. Budete muset zničit veškeré bomby, které budou padat. Pokud se vám to nepodaří, tak samozřejmě v této hře prohráváte.
Dump Escape
Akční hry - 40x
Hra Dump Escape je poměrně netradiční, protože dostanete na starost postupně hned trojici různých postav. Každá se pohybuje v jiném živlu a tak se ocitnete ve vzduchu, ve vodě, ale i na souši. Musíte se pokusit dostat co nejdál, přičemž sestřelujete nepřátele, kteří proti vámi ovládanému hrdinovi vystupují.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 28x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Toe Nail Wheel
Akční hry - 39x
Zkuste tuhle střílečku, ve které se budete snažit zdolat tajemný mozek. V jeho žoldu však bojují celé hordy nepřátelských jednotek. Ty se snažte ničit, vydělat tak peníze a za ty nakoupit nejrůznější vylepšení.
hra v Unity3D
Combat 3
Akční hry - 42x
Luxusní 3D záležitost pro všechny příznivce online stříleček. Utkejte se v této 3D fps hře se soupeři z celého světa a dokažte jim, že máte přesnou mušku a rychlé reflexy.