Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The lost vikings

Hrajete online hru The lost vikings

Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.

ovládání hry The lost vikings

šipky pro pohyb, Q, W pro přepínání, AS pro speciální shchopnost • 0.55 MB • 16x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Night Strike
Akční hry - 3x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Parabirds
Akční hry - 17x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Move My Plane
Akční hry - 35x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Alien Showdown
Akční hry - 104x
Utkejte se s vetřelci v této super akční online hře. Proti vám bude stát několik typů vetřelců, včetně matky. Na pomoc máte tři různé zbraně + bonus ve formě doplnění zdraví. Vždy se snažte granátem zničit cizácké hnízdo.
Gunslingers Gold
Akční hry - 17x
Divoký Západ bylo opravdu nebezpečné místo k životu, protože střelné zbraně patřily mezi oblíbené pomocníky skoro každého obyvatele i v menším městě. Staňte se jedním z kovbojů a pokuste se zlikvidovat protivníka dříve, než on vystřelí. Získávejte peníze a chraňte svého hlavního hrdinu, aby se mu nic nestalo.
Fight fight 2
Akční hry - 2x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Penguin Massacre
Akční hry - 32x
Tučňáci se mezi sebou začali nesnášet, což vyplynulo v krvavý konflikt. A co by to bylo za válečné běsnění, kdyby alespoň jedna ze stran neměla k dispozici střelné zbraně? Z toho vyplývá, že tučňáci zvládli zacházení se zbraněmi a vy se stanete ostřelovačem, který se snaží likvidovat jednoho příchozího za druhým.
Medieval Rampage
Akční hry - 31x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Nuclear Outrun
Akční hry - 12x
Snažte se postřílet veškeré zombíky, kteří se vám dostanou do cesty. Nemůžete je přejet. Musíte je postřílet a tak získáte skóre. Můžete si hned na začátku hry vybrat, jestli budete auto ovládat sami nebo to bude automatické.
AZ Tanks
Akční hry - 21x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
The Last Dinosaurs
Akční hry - 19x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Hobo 3 Wanted
Akční hry - 20x
Třetí díl oblíbené série s hrdinou Hobo. Tentokrát je tu zpět se svými legračními kousky, kdy se snaží naštvat snad všechny lidi na světě.
Killing Road
Akční hry - 44x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Kastle Koins
Akční hry - 17x
Zajímavá akční super hra, která grafikou připomíná klasické gamesky z 90. let. Zebub ukradl Kobaltovi jeho zlato. Nyní se Kobalt vydal na bojovou misi, která čítá 20 úrovní a samozřejmě i finální souboj s bossem Zebubem. Hra se ovládá přes klávesnici.
Dragon Fist 3
Akční hry - 3x
V této hře si zahrajete za udatného bojovníka, který se musí postavit zástupu nepřátelských zápasníků. Využijte všechny své schopnosti a zdolejte všechny protivníky.