Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Courier combat
sponzorované odkazy

Courier combat

Hrajete online hru Courier combat

Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.

ovládání hry Courier combat

šipky pro pohyb, A pro úder, D pro kop, mezerník pro silný úder • 3.48 MB • 116x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Hulk Smash Up
Akční hry - 37x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 18x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
Bomb Diver
Akční hry - 27x
Leťte s touto raketkou na zemi a pokuste se posbírat při cestě dolů různé náboje. Budete muset zničit veškeré bomby, které budou padat. Pokud se vám to nepodaří, tak samozřejmě v této hře prohráváte.
Mr Rager
Akční hry - 198x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Ninja Mafia Siege 2
Akční hry - 26x
Bojujte proti těmto nepřátelským jednotkám. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito mafiáni znovu vtrhli do města a vy máte za úkol tento útok odrážet. Tak se do toho dejte a ukažte jim, jak se bojuje.
Nameless
Akční hry - 18x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 22x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 28x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Mad Skulls
Akční hry - 11x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 33x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Zombotron
Akční hry - 32x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Khronos
Akční hry - 25x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
The Most Wanted Bandito
Akční hry - 16x
Máme tady skvělou střílečku. Jedete na koni a vaším úkolem je sestřelovat nepřátele před vámi a sbírat růzé mince. Přeskakujte všechny překážky před vámi a dostaňte se na první místo v žebříčku.
A.R.C.S.
Akční hry - 190x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Super Karoshi
Akční hry - 20x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.