Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Courier combat
sponzorované odkazy

Courier combat

Hrajete online hru Courier combat

Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.

ovládání hry Courier combat

šipky pro pohyb, A pro úder, D pro kop, mezerník pro silný úder • 3.48 MB • 1344x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 38x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Forest Warrior
Akční hry - 28x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.
Super Villainy
Akční hry - 34x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 27x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
Cubikill 6
Akční hry - 1668x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
The Shoot Out
Akční hry - 29x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Commander
Akční hry - 30x
Vaším cílem v této super hře je sestřelit všechny nepřátele a zničit jejích základny, abyste dokončili misi. Nakupujte nové zbraně z obchodů a vylepšujte je. Po každé úrovní a zničením jejích táborů vyhrajete tuto hru
Zombie Typocalypse
Akční hry - 8x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Tomb Defender
Akční hry - 44x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Rambo The Revenge
Akční hry - 29x
A je tu oblíbený filmový hrdina John Rambo. V tomto díle jeho akčního dobrodružství se podíváme do Asie, kde budete mít za úkol pokosit pár stovek nepřátelských vojáků. K ruce máte výkonný kulomet gatling.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 11x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
Jacksmith
Akční hry - 52x
Zajímavá originální strategie, která před vás nestaví úkol bojovat s nepřátely, ale budete výrobcem zbraní. Vaším úkolem bude výroba zbraní přesně podle požadavku vojáků. Vše závisí na správném postupu.
Sharp Trigger
Akční hry - 38x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 1708x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 49x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.