Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Courier combat
sponzorované odkazy

Courier combat

Hrajete online hru Courier combat

Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.

ovládání hry Courier combat

šipky pro pohyb, A pro úder, D pro kop, mezerník pro silný úder • 3.48 MB • 333x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Quake
Akční hry - 23x
Klasická akční střílečka Quake se konečně dočkala i své online flash podoby. Zneškodněte všechny cizáky a ponořte se do této ultimátní FPS střílečky. Čeká na vás pěkný kus akce a zábavy.
Cubi Kill 3
Akční hry - 1160x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
Tevlon 3D
Akční hry - 6x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 19x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
Hack Slash Crawl
Akční hry - 35x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 26x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Fear Unlimited
Akční hry - 22x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
King Of Fighters Wing
Akční hry - 34x
Bojujte proti protivníkovi. Hra je velice podobná hře Tekken. Na začátku máte ukázáno, jaké tlačítko jsou pro bojování určená. Vyberte si hlavně jazyk angličtina, protože hra je primárně navržena pro čínu.
Stick Squad
Akční hry - 8x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
Awesome Planes
Akční hry - 7x
Projděte si tutoriál této hry, tam vám vysvětlí, jak se stíhačka ovládá. Dejte se do toho a snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré nepřátele a to jak pozemní, tak i ve vzduchu. Je to skvělá super hra.
CQC
Akční hry - 28x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 27x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
School Invaders
Akční hry - 12x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Courier combat
Akční hry - 334x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
hra v Unity3D
Stealth 3D
Akční hry - 27x
Zajímavá, ovšem poněkud brutální, adventura vytvořená v oblíbeném 3D enginu Unity. V roli mladého muže Cantuse budete prožívat dechberoucí dobrodružství společně s tajemnou ženštinou jménem Maris.