Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 1939x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Jungle Rumble
Akční hry - 20x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Band of Heroes
Akční hry - 48x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
Hive Hero
Akční hry - 14x
V roli v posledního čmeláka z vašeho kmene povede v této hře válečné tažení proti nepřátelskému čmeláčímu kmeni. Chraňte svůj úl před nálety zlých včel a chraňte svůj vlastní život.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 40x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Traffic Tom
Akční hry - 37x
Jste připraveni na jízdu svého života? Připojte se k Tomovi v jeho prvním dobrodružství a staňte se králem silnic! Nejprve však samozřejmě musíte prokázat nejen své schopnosti řidiče, ale také chytrého inženýra. Vylepšujte své motorky, abyste mohli plnit náročné silniční mise a vydělávat s nimi spoustu peněz! Na své cestě prozkoumáte 3 pestré oblasti s krásným prostředím. Nenechte se však zmást poklidným vzhledem, v každé oblasti na vás číhají zlí bossové, kteří čekají, aby vás vyzvali na riskantní závody. Nastartujte motory, ale na helmu, a dobývejte dálnice!
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 1732x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
Warpong
Akční hry - 1390x
Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 30x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 22x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Chrome Wars
Akční hry - 9x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 28x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Undead Throne
Akční hry - 28x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 211x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Street Avenger
Akční hry - 23x
Vyberte si svého hlavní hrdinu a vydejte se s ním do ulic bojovat s gangy. Máte na výběr z dvou hlavních hrdinů, při čemž každý z nich má jinou bojovou techniku a umí jiné chvaty. Dokážete padouchy porazit a vyhnat z města?