Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 2915x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Just Shoot - prostě střílečka
Akční hry - 959x
Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.
Pirates Adventure
Akční hry - 14x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
The Battle of Bob
Akční hry - 39x
Velice jednoduchá akční minihra, ve které budete v roli válečného pilota chránit spojeneckou loď. Hra The Battle of Bob má trochu krkolomné ovládání - dopředu K, dozadu L, nahoru A, dolů Z, střílení mezerníkem. Snažte se sestřelit co nejvíce nepřátelských letounů. Pokud vám nepřítel proletí, tak spustí bombu na vaši loď...
Robot Shooting
Akční hry - 28x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
Cooperation Part 2
Akční hry - 5x
Druhé pokračování skvělé akční hry v níž budete mít za úkol prostřílet se nepřátelským prostředím. Opět budete mít výhodu dvou obrazovek, díky kterým budete rychleji nepřátele ničit. Takže se pusťte do hry a prokousejte se mezi nepřáteli.
Ruperts Zombie Diary
Akční hry - 20x
Temné síly se pomalu dostávají k moci a zombie se řítí na město Londýn. Rupert se jim pokusí postavit a zabránit v ničení krásné britské metropole. Pomozte mu v jeho akci proti ničemným nemrtvým. Postupem času narazíte na nové typy nemrtvých, které jsou opravdu silné a jen tak je nezastřelíte. Hra vypadá celkem dobře.
hra v Unity3D
Dead Zone Sniper
Akční hry - 47x
Graficky skvělá střílečka, ve které budete v roli elitního snipera bojovat proti nepřátelským vojákům. Snažte se rychle a přesně mířit a přežít do další úrovně. Hra je vytvořena v enginu Unity, který však nepodporuje prohlížeč Chrome. Hru tak hrajte například ve Firefoxu.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 9x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Pencak Silat
Akční hry - 18x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
Zodiac Tower
Akční hry - 28x
Výborná a těžce návyková online hra, která vás rozhodně bude bavit. Na hracím poli máte kameny, které musíte odstranit pomocí dílků, které vám padají v levém sloupci. Ovládání je myší, navíc se během hry ukazují bubliny s nápovědou.
Toxers
Akční hry - 27x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.
hra v Unity3D
Bullets  and  Beats
Akční hry - 34x
Zajímavá, hiphopem říznutá, plošinovka odehrávající se navíc kdesi na Divokém západě. Zatím se u této hry jedná o demo (hra je v Unity3D), ale i tak je velmi dobře hratelná a zábava vydrží docela na dlouho.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 33x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
hra v Unity3D
Metal Cavalry
Akční hry - 508x
Vynikající tanková online hra, která nadchne nejednoho fanouška bojových her v 3D grafice. Zatím se jedná pouze o demoverzi, ovšem i tak je to skvěle hratelný kousek. Uvidíme, jak se hra časem vyvine. Doporučujeme zkusit.
Visible 3
Akční hry - 40x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.