Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 1626x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
More Zombies
Akční hry - 516x
Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.
Spaceman vs. Monsters
Akční hry - 27x
Tento astrounaut je na různých planetách, na kterých bojujé s těmito monstry. V ruce držíte zbraň. Máte možnost nože, pistole, granátů a dalších věcí, jak tyto monstra zabít. V horní části hry vám ubíhá skóre...
Courier combat
Akční hry - 608x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
Atlantis Defender
Akční hry - 46x
Vaším úkolem v této obranné hře bude, jak jsme již nakousli, obrana. A to obrana vašeho energetického zdroje. Nepřátelské jednotky útočí ve vlnách a jsou čím dál silnější. Podaří se vám ubránit i před poslední nejsilnější vlnou?
Storm Boat
Akční hry - 21x
V této hře se ocitnete ve válce, která se odehrává ve Vietnamu. Budete sloužit u námořní jednotky, která má za úkol sestřelovat ostatní nepřátelské lodě, letadla ale také základny nacházející se na souši.
Madness Regent
Akční hry - 35x
Vydejte se svým panáčkem do podzemí, kde si chcete vyřídit účty se svým nepřítelem. Nejprve si k němu ale budete muset prostřílet cestu skrz jeho pomocníky, kteří se vás budou snažit zabít.
Double Edged
Akční hry - 12x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Bug Slayer
Akční hry - 32x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 16x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Action man
Akční hry - 25x
Action Man je chytlavá střílečka, která se odehrává v tropické džungli, uprostřed člověkem nedotknuté přírody. Vyberete si svoji postavu, a vydáte se do boje proti hordám nepřátel - jejich přesila je veliká.
Shoot The Daltons
Akční hry - 19x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Hambo 2: Hamtouchables
Akční hry - 6x
Druhé pokračování gangsterské hry Hambo si jako předobraz vybralo jeden nejmenovaný film. Stanete se jedním z nejlepších policistů ve městě a pokusíte se zastavit rejdy mafiánů. Celkově si můžete vyzkoušet více než tři desítky zajímavě zpracovaných úrovní. K dispozici máte zbraň, s níž se musíte trefit do nepřítele.
Cooperation Part 4
Akční hry - 48x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 21x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Flak Boy 2
Akční hry - 20x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.